ANDREANA ČEKIĆ ZAUVEK NAPUSTILA SRBIJU! Pevačica spakovala kofere i otputovala, priznala šta je dovelo do TAKVE ODLUKE!
Foto: Nemanja Nikolić

REŠILA

ANDREANA ČEKIĆ ZAUVEK NAPUSTILA SRBIJU! Pevačica spakovala kofere i otputovala, priznala šta je dovelo do TAKVE ODLUKE!

Stars -

Folkerka Andreana Čekić odrasla je u Beču, ali se u Beograd doselila pre deset godina, jer joj je bilo lakše da iz srpske prestonice gradi karijeru. Ipak, posle izvesnog vremena rešila je da se vrati u Austriju, u koju se preselila ponovo prošle godine.

Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to - kazala je ona nedavno.

Andreana Čekić
foto: Printscreen Instagram

- Tamo je skroz drugačija energija, bar za mene, ali ja uvek govorim isključivo u svoje ime, možda se nekome ne dopada taj ili neki drugi grad, ali ja tamo uživam i kad izađem negde, i u šetnji sa svojim kučićima, a ja to ovde ne mogu - priznala je tada pevačica, te istakla da više ne želi da javno eksponira svoj privatni život.

Andreana Čekić
foto: Printscreen Instagram

- Nećeš mi zameriti ni ti, a ni moja publika, ja sam odlučila da stvarno više ne pričam javno o svom ljubavnom životu iz razloga što sam ja u prethodnoj vezi prošla zaista jednu medijsku torturu i jako je bilo teško za mene sve to da podnesem. Naravno, naučila sam da se nosim s tim, ali sam sada odlučila i da sve sačuvam za sebe, barem onoliko koliko ja to mogu. Bitno je da sam ja stvarno srećna i ispunjena - rekla je Andreana, koja iza sebe ima jedan brak.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:11

Katarina Grujić i Andreana Čekić u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja