TAMARA MILUTINOVIĆ PROGOVORILA O TAJNOM VENČANJU! Pevačica sa izabranikom čeka bebu, a evo zašto je krila da je u BLAŽENOM STANJU
Foto: Printscreen/Instagram

otvorila dušj

TAMARA MILUTINOVIĆ PROGOVORILA O TAJNOM VENČANJU! Pevačica sa izabranikom čeka bebu, a evo zašto je krila da je u BLAŽENOM STANJU

Stars -

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je u tajnosti izgovorila sudbonosno “da” fudbaleru Darku Jevtiću.

Venčanje je održano daleko od očiju javnosti i to baš na njen rođendan. Intimna svadbu priređena je u Novom Sadu, gde se održalo građansko venčanje, a proslavu su napravili na salašu.

Trudna pevačica je zablistala u raskošnoj venčanici, a trudnički stomak joj se vidno ocrtavao ispod venčanice. Ona je sada u razgovoru otkrila kakvi su utisci nakon tajnog venčanja.

Tamara Milutinović, Tamara Milutinovic
foto: Damir Dervišagić

- Nestvarno, sve je kao da sam u nekom filmu. Čudno mi je da sam doživela da pričam o tim temama i da ih otvorim- priča Tamara koja je sem venčanja, od javnost krila i da je u blagoslovenom stanju.

- Krila sam da bih bila u miru, prvenstveno sama sa sobom. Sada, ja nemam mira jer želim sve da ispoštujem, a prosto ne mogu. Meni je to stres, želim da se smejem. Lepo mi je i ne želim da narušavam te lepe dane - dodala je pevačica

Njen izabranik i ona su, nakon ceremonije venčanja, istog dana otkrili i pol bebe.

Tamara Milutinović, Venčanje
foto: Privatna arhiva

- Činjenica je da sam srećna i da sam sve ovo priželjkivala. Priželjkivala sam devojčicu, a on samo da imamo zajedničko dete. Mislim da će njeni roditelji biti ludo zaljubljeni u nju i da će je voleti oboje - priča Tamara.

Ona je otkrila koji je trenutak u prethodnom periodu bio za nju najemotivniji.

- Ne znam da li mi je bio lepši čin kada me je verio ili kada smo saznali da ćemo dobiti devojčicu- bila je uzbuđena Milutinovićeva.

Kako kaže, vreme je da se povuče i uživa u blagoslovenim danima zajedno sa partnrom Jevtićem.

Tamara Milutinović
foto: Privatna arhiva

- Dosta sam radila čak i u periodu kada još niko nije mogao da primeti da sam trudna. Hvala bogu, stomak mi se nije video. Radila sam, a sada ću u dogovoru sa doktorima napraviti jednu pauzu - ispričala je Tamara.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:58

Verila se Tamara Milutinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track