LENA STAMENKOVIĆ JE PORASLA A NJENA LEPOTA OSTAVLJA BEZ DAHA! Publiku je osvojila još kao dete, evo gde je danas i čime se bavi!
Foto: Printscreen/Youtube

više nije mala

LENA STAMENKOVIĆ JE PORASLA A NJENA LEPOTA OSTAVLJA BEZ DAHA! Publiku je osvojila još kao dete, evo gde je danas i čime se bavi!

Stars -

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni jednog od najpopularnijih dečijih muzičkih takmičenja "Pinkove zvezdice", preslatka, tada desetogodišnja Lena Stamenković osvojila je srca celokupne javnosti.

Lena Stamenković
foto: Printskrin

Izvođenjem pesme "Ako je vrijedilo išta" očarala je tada publiku i žiri i izazvala ovacije čitavog studija, dogurala do samog finala.

Nakon takmičenja ona je ostvarila još jedan svoj san, a to je da se oproba u glumi, te je bila deo jedne pozorišne predstave, međutim, uprkos tome, harizmatičnu devojčicu nismo imali prilike često da vidimo u javnosti.

Lena Stamenković
foto: Printscreen/Youtube

Koliko se izgled Lene Stamenković promenio nakon toliko godina imali smo prilike da se uverimo putem njenog Instagram naloga koji iz dana u dan broji sve više pratilaca.

Lena je danas odrasla devojka i slobodno se može reći da je izrasla u pravu lepoticu.

Primetno je i da je ova, i te kako talentovana, mlada muzička nada izgradila i svoj prepoznatljiv stil odevanja, te da teži autentičnosti koja mlađim generacijama danas nije svojstvena, a to joj takođe u budućoj, nadamo se uspešnoj karijeri može doneti samo plus.

Kurir.rs/Glossy

Bonus video:

00:51

Sceniranje 30.04.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track