GOCA TRŽAN MOKRA DO GOLE KOŽE U PROVIDNOJ HALJINI! Pevačici sevao OSKUDAN veš, a njeno telo je ozbiljna META KOMENTARA! (VIDEO)

ISPLIVAO SNIMAK SA POČETKA SOLO KARIJERE

GOCA TRŽAN MOKRA DO GOLE KOŽE U PROVIDNOJ HALJINI! Pevačici sevao OSKUDAN veš, a njeno telo je ozbiljna META KOMENTARA! (VIDEO)

Stars -

Goca Tržan godinama je na estradnoj sceni. Javnost ju je zavolela dok je pevala u grupi "Tap 011", a nešto kasnije i kao solo izvođača.

Goca Tržan
foto: Ana Paunković

Nizala je pesme, ponekad i flertovala sa žanrovima, ali je generalno oduvek bila svoja a drastične promene nije imala ni kada je u pitanju imidž.

Goca Tržan
foto: Pritnscreen

Godinama je atraktivna plavuša, sa nekada kraćom, a sada već dužom kosom. Od kako je naglo smršala nije vratila kilažu na staro, te pleni odličnim izgledom iako je na pragu pete decenije.

Goca Tržan
foto: Marina Lopičić

Internetom kruži video snimak sa nekog početka njene solo karijere, kada je prilikomn gostovanja u jednoj domaćoj emisiji bila mokra do gole kože i to u providnoj haljini.

Smelo je igrala i uvijala pozadinom koja je bila u prvom planu, a zbog providne haljine koja se pripila uz telo, videle su se crne tanga gaćice. Komentari ispod objave su pljuštali i niko nije krio oduševljenje njenim likom i pojavom.

Kurir.rs

Bonus video:

01:27

NE LAŽEM KADA JE U PITANJU ESTETSKA HIRURGIJA! Goca Tržan otkrila: I druge žene sa estrade se PECKAJU, radila sam KOREKCIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track