JAVNI APEL SANDRE REŠIĆ! Pevačica užasnuta slanjem fotografija sa groba njenog oca, poslala jasnu poruku: SRAM DA NAS JE!
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/PINK

BIZARNO

JAVNI APEL SANDRE REŠIĆ! Pevačica užasnuta slanjem fotografija sa groba njenog oca, poslala jasnu poruku: SRAM DA NAS JE!

Stars -

Nino Rešić, preminuo je 18. oktobra 2007. godine od perforacije pankreasa, što je bila posledica dugogodišnjeg prekomernog konzumiranja alkohola. Imao je tri braka, a iz jednog dobio je Sandru.

Sandra Rešić, Nino Rešić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen YouTube

Sandra Rešić danas se uspešno bavi pevanjem i niže hitove, a javnost ju je upoznala tokom takmičenja u Zvezdama Granda, a potpuno upoznala prilikom učešća u rijaliti formatu Zadruga.

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

Iako su je nekoliko puta napadali i sumnjali u priču da je zaista ćerka Nina Rešića, sada određeni broj ljudi radi potpuno suprotno - svakodnevno joj šalju fotografije sa njegovog groba.

Pevačica se ovim povodom oglasila na Instagramu i javno apelovala:

Sandra Rešić
foto: Printskrin/Instagram

- Prestanite da mi šaljete slike groba mog oca! Da li ste realni? Zamislite da ja idem na groblja vaših najmilijih i slikam? Šta da napišem? E, vidi... Kuda ide ovaj svet, ponoviću sto puta, sram da nas je!

Kurir.rs

Bonus video:

02:53

MORALA DA POTPIŠE DA NEĆE DA SE UBIJE! Sandra Rešić obukla venčanicu i popela se na vrh zgrade NJENE KOLEGE PRETRNULE OD STRAHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja