BIVŠI MUŽ INDIRE LEVAK ZBOG DUGOVA PROMENIO IDENTITET I POBEGAO! Otišao u Ameriku, pod novim imenom oženio TRAMPOVU saradnicu!
Foto: Printscreen/Imperial.hr

skandalčina!

BIVŠI MUŽ INDIRE LEVAK ZBOG DUGOVA PROMENIO IDENTITET I POBEGAO! Otišao u Ameriku, pod novim imenom oženio TRAMPOVU saradnicu!

Stars -

Narcis Mujkić je nakon razvoda sa Indirom Levak, bivšom pevačicom grupe Kolonija, dobio ćerku sa plesačicom iz pomenutog benda Sarom Dobranić i pre osam godina i odselio u Čikago.

Indira Levak, Indira Kolonija
foto: Printscreen/Instagram

Danas živi na Floridi ali ne sa Sarom, već sa drugom suprugom Senadom Adžem, Bosankom koja se bavi trgovinom luksuznim nekretninama i koja je karijeru započela radeći za Trampa.

Narcis Mujkić
foto: Printscreen/Imperial.hr

Mediji iz regiona detaljno su proveravali sve kontroverze oko bivšeg supruga Indire Levak i uočili fotografije sa modernih događanja u Palm Biču gde je Narcis bio potpisan kao Marcus Schweitzer.

Pretragom floridskog trgovačkog registra utvrđeno je da je kasnije postao i direktor u kompaniji sa svojom novom izabranicom Senadom, i to u firmi koja se zove po njenom imenu.

Narcis Mujkić
foto: Printscreen/Imperial.hr

U više američkih registara pronađeni su tragovi Narcisa Mujkića ali pod novim imenom. U jednom registru upisano je kako se koristi alternativnim, odnosno piše "Narcis Mujkic alias Marcus x Schweitzer". Takođe, Narcis je u vreme dok je sa Sarom živeo u Čikagu, u američkoj državi Illinois, 29. 11. 2016. osnovao firmu ali pod imenom i adresom koje je koristio u Hrvatskoj. Zanimljivo je da je pod istim imenom osnovao tri firme na Floridi, a jedna je ugašena iste godine.

Takođe, Narcis u svom dosijeu ima i mnoštvo saobraćajnih prekršaja, a jedan je zbog vožnje u nedozvoljenoj brzini kada je američka država pokrenula krivični postupak protiv njega pod imenom koji je koristio u Hrvatskoj. Interesantna stvar je da pod novim imenom nema ni jednu kaznu.

Njegova supruga Senada važi za uspešnu biznis ženu koja sa svojim bosanskim identitetom nema problema. Ponosno se predstavlja svojim pravim imenom a nekoliko puta je davala intervju za Foks televiziju. Kada je stupila u brak sa Narcisom učinila je to pod njegovim novim imenom, tako bar stoji u papirima.

Narcis Mujkić
foto: Printscreen/Imperial.hr

Takođe u registru Floride, jasno stoji da je Narcis dužan i preko 258.750.00 dolara i sve zbog problematične nekretnine koju je tamo kupio a dosta je skromnija od one koju je posedovao u Zagrebu. Još jedan detalj do koga su mediji iz regiona došli, jeste da nije promenio samo ime, prezime i adresu već i rukopis, bukvalno se tranformisao u drugu osobu.

Njegova supruga Senada, sa 18 godina dobila je američku stipendiju i otisnula se u beli svet gde je studirala i napravila svoju karijeru. Odskončna daska je bilo iskustvo u poslovanju za jednu od firmi Donalnda Trampa, a tom prilikom se i medijski eksponirala. Jedno je sigurno, brak sa njom, Narcisu je olakšao i život i promenu identiteta.

Kurir.rs/Imperial.hr

Bonus video:

01:28:36

SCENIRANJE 23.04.2023. MIRKA VASILJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track