ALINA ZAUVEK NAPUSTILA TAKMIČENJE ZVEZDE GRANDA! Nakon konačne odluke javno se obratila publici i poslala SNAŽNU PORUKU!
Foto: Printscreen

neočekivano

ALINA ZAUVEK NAPUSTILA TAKMIČENJE ZVEZDE GRANDA! Nakon konačne odluke javno se obratila publici i poslala SNAŽNU PORUKU!

Stars -

Od početka takmičenja u „Zvezdama Granda“ Alina Juhart (30) iz Beograda i Srđan Simić (20) iz Teslića privlačili su veliku pažnju javnosti i briljirali iz kruga u krug, ali u petom kolu nisu dali svoj maksimum i na iznenađenje mnogih ispali iz šoua.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

Alina se predstavila pesmama „Replay“ i „Martini“, dok je miljenik Đorđa Davida otpevao numere „Kopriva“ i „Sretan put“. Uprkos odličnim kostimima i šouu koji su doneli na sceni, žiri nije mogao da glasa za njihov prolazak dalje.

Samo dva glasa i to od Viki Miljković, što znači da je ovo ujedno i kraj takmičenja za njih dvoje – konstatovala je voditeljka Sanja Kužet, dok je Saša Popović dodao da ne bi komentarisao dalje, ali je ipak dao reč Viki da obrazloži svoj glas za oba takmičara.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

- Dala sam im glas čisto da ne bude da nemaju nijedan glas. Uložili su trud, došli su, ali nije bilo dobro – rekla je Viki, a Marija se nadovezala i prokomentarisala Srđanov nastup večeras.

- Daleko si bio bolji u prethodnom krugu, da li je do odabira pesama, da li je stvar trenutka, ali nisi bio dobar. Meni je žao – istakla je.

Iako nije želeo da produbljuje priču, budući da je žiri svojim neglasanjem rekao sve, Saša je ipak morao da se obrati kandidatima i zahvali im se za sve što su uradili za šou.

- Bili ste vrlo interesantni, vrlo zanimljivi, televizijska publika je uvek reagivala na vas, imali smo velike šerove i rejtinge, ali žiri je ovog puta ovako presudio i to je za vas kraj ovog takmičenja- rekao je Popović, a Alina je od njega zatržila reč.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

Iako su mnogi mislili da je razočarana što se nije plasirala dalje, ona se obratila svim članovima žirija, kao i gledaocima kraj malih ekrana i zahvalila se na podršci.

- Ja sam svima prezahvalna na predivnom isksutvu, moja poruka je oduvek bila i zauvek će biti ljubav. I idemo dalje, širimo ljubav. Hvala svima – rekla je Alina i poslala srce svim članovima žirija.

Iako se Alinina mentorka nije oglašavala, Srđanov mentor je to morao da uradi.

- Žao mi je što se rastajemo jer je ovaj mladi čovek neverovatno kreativan. On se inače bavi komponovanje. On je ovakav kakav jeste i ljubimče je svih nas u celom timu, ali ovo večeras je bilo bez energije - rekao je Đorđe David.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

Inače, Alina je sa prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ postala prava senzacija, ali ne toliko zbog vokala, koliko zbog priznanja da je transrodna osoba.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:36

Saša Popović u emisiji Sceniranje otkrio kako je protekao prvi susret sa Lepom Brenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja