BIVŠA DEVOJKA GA TUŽILA ZBOG NASILJA ON POBEGAO! Čorba spakovao kofere i izjavio: Vraćam se kada bude zastareo slučaj!
Foto: Nemanja Nikolić

sramno

BIVŠA DEVOJKA GA TUŽILA ZBOG NASILJA ON POBEGAO! Čorba spakovao kofere i izjavio: Vraćam se kada bude zastareo slučaj!

Stars -

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović optužila je bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbu za fizičko nasilje, a on je dobio zabranu prilaska.

Teodora Bilanović
foto: Printscreen/Pink TV

Teodora je nedavno otkrila da će se uskoro naći na sudu, a sada je on na svom Tik Tok nalogu objavio sramni snimak na kom govori kako je pobegao i da će se vratiti tek kad slučaj zastari.

Milan Janković Čorba, Čorba
foto: ATAIMAGES

- Nakon mog saznanja da sledi suđenje, odlučio sam, uspešno, da pobegne. Gde sam? Nemate pojma, niti ćete ikada znati, a ja se na suđenje neću pojaviti. Kada bude zastareo slučaj, vraćam se - rekao je Čorba u snimku.

Podsetimo, Teodora je nedavno otkrila kroz šta je sve prošla u vezi sa njim.

- Išla sam kod psihijatra posle "Zadruge", a i pre. Posle "Zadruge" i užasne veze mi je bio potreban, nadam se da se vidi rezultat. Dogodilo se kontinuirano nasilje, psihičko, fizičko, to će se rešiti na sudu, on ima zabranu prilaska i čeka se suđenje - otkrila je Bilanovićeva nedavno.

Teodora Bilanović
foto: Printscreen

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:00

SCENIRANJE 26.03.2023. MILAN MILOSEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja