00:46

Moka Slavnić podržao Osmsna Karića

uz njega je

ŠOK OBRAĆANJE MOKE SLAVNIĆA! Javno podržao Osmana Karića, pa mu poručio: Sve će proći, znam kako je kad sin upadne u NEVOLJU VIDEO

Stars -

Zoran Moka Slavnić, otac zadrugara Zvezdana Slavnića, oglasio se na Instagramu i otvoreno podržao Osmana Karića.

Kako je istakao proslavljeni košarkaški as, on najbolje razume kroz kakvu agoniju trenutno prolazi Osman, jer je i njega zadesila ista sudbina sa Zvezdanom.

Moka, koji je vatreni navijač svog sina od samog početka rijalitija i podržava svaki njegov postupak, iako je nebrojano puta pokazao nasilnu stranu, poručio je Osmanu da ostane uz svog sina i da ima punu podršku od njega.

Moka Slavnić
foto: Printscreen Pink

- Ovom porukom želim da se obratim Osmanu Kariću i želim da mu se zahvalim za onu majcu koju je dao mojem sinu i da mu kažem da ima podršku od mene. Znam šta znači kad sin upadne u nevolju. Uvek sam ga cenio sa njegovom duhovitošću i pameću. Takve ljude uvek mogu da podržim da izdrže. Sve to u životu može da se prevaziđe. Znam da će ostati uz svog sina, kao što sam i ja, uz svog. Ako mu nešto znači, ima punu podršku od Moke Slavnića - rekao je on na Instagramu.

Nataša Šavija, Stefan Karić, Osman Karić
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Dado Đilas, Kurir

Podsetimo, bivši zadrugar Stefan Karić već nekoliko dana nalazi se u pritvoru zbog sumnji da je pretukao starletu Natašu Šaviju.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:44

Moka Slavnić se javno obratio sinu Zvezdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track