NEKE STVARI SU SE OTEGLE KONTROLI: Nataša progovorila o svom detinjstvu i današnjim pravilima za decu, a ovo je njen PREDLOG!
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

NEKE STVARI SU SE OTEGLE KONTROLI: Nataša progovorila o svom detinjstvu i današnjim pravilima za decu, a ovo je njen PREDLOG!

Stars -

Nataša Aksentijević u Premijera Vikend Specijalu osvrunula se na vaspitanje najmlađih, kao i merama koje se moraju preduzeti, kako bi se iskorenile loše navike dece u našoj zemlji.

Divan show, Nataša Aksentijević, Natasa Aksentijevic
foto: Damir Dervišagić

Da li misliš da je to deo naše svakodnevice? Na estradi je sve više lubavnica i ljubavnika?

- Ja nisam svedok toga. U predstavi se radi o tome da se žene udaju iz čiste ljubavi - istakla je Nataša.

Kakve su kazne postojale, dok si ti išla u školu?

- Sećam se da su neki učitelji pušili za vreme časa, ali su nam bili veliki autoriteti. Znao se red. Čula sam nedavno da deca ne ustaju, kad nastavnik uđe u učionicu. Nemam ništa protiv toga da deca imaju prava, ali želim i da profesori imaju neka prava. Neke škole na periferiji grada su traže da deca u starijim razredima osnovne škole su tražili da se dozvoli pušenje elekronskih cigareta za vreme časa. Mislim da su se neke stvari otegle kontroli - rekla je Nataša.

Nataša Aksentijević
foto: Kurir Televizija

Da li si ćutala tokom detinjstva, ili imala blizak kontakt s nekim, ko je ćutao na bilo kakav vid nasilja?

- Volela bih kad bi deca imala svoja prava, ali i obaveze. Neki od njih nisu naučeni da se ponašaju, jer im roditelji to nisu pokazali, zato se bahato ponašaju i prema vršnjacima. Hajde da se ne opredeljujemo i ne delimo, nego da budemo složni. Moramo da pokušamo da zagrlimo i priglimo decu, jer im možda baš ljubav nedostaje, da bi bili kompletni. Poljubac i lepa reč može mnogo toga da promeni. Vladeta Jerotić je jednom rekao: ''Ako učinite nekom dobro delo, ne tražite natrag uslugu, nego pustite da taj neko učini dobro drugom, kako bi se to proširilo''. Bavim se komedijom, željna sam osmeha, volim da ga vidim na licima ljidi. Kad vidim da izlaze nasmejani nakon završetka moje predstave, srce mi je puno - istakla je Nataša.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:36

Nataša Aksentijević posle 7 godina progovorila o UBISTVU posle emisije koju je vodila OTKRILA ŠTA SE DESILO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track