"PEVAČICA ZBOG TRAGEDIJA OTKAZALA SVADBU I NALJUTILA MLADENCE" Vanja Mijatović: Duša nije mogla da peva, ne bi bilo ljudski
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

"PEVAČICA ZBOG TRAGEDIJA OTKAZALA SVADBU I NALJUTILA MLADENCE" Vanja Mijatović: Duša nije mogla da peva, ne bi bilo ljudski

Stars -

Pevačica Vanja Mijatović, koja je prethodne godine zakoračila u bračne vode, nedavno je donela tešku odluku da otkaže sve nastupe, uključujući i jedno venčanje u Makedoniji. Razlog za ovu odluku leži u dubokoj potresenosti koju je doživela zbog nezapamćenih tragedija koje su se dogodile u Srbiji.

Vanja Mijatović gostovala je u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, gde je podelila više detalja o ovom događaju i razlozima koji su je naveli da donese takvu odluku.

- Naša zemlja se suočila sa neverovatnim tragedijama koje su me veoma pogodile. Zbog toga sam odlučila da otkažem sve nastupe, uključujući i tezgu na jednoj svadbi u Makedoniji - rekla je Mijatović.

Vanja Mijatović
foto: Kurir Televizija

Pevačica je istakla da je bila u vrlo neprijatnoj situaciji, s obzirom na to da se svadba nije odvijala u Srbiji, već u Makedoniji. Bila je duboko tužna zbog strašnih događaja koji su se odigrali u našoj zemlji, ali je takođe morala da razočara nekoga otkazivanjem svadbe. Sama je organizovala svoje venčanje i dobro je upoznata sa svim emocijama koje takav trenutak nosi.

- Duša nije mogla da peva zbog tolike tragedije. Međutim, sa druge strane, oni možda nisu uspeli da me razumeju. Moguće da su bili iznervirani, ali ja ne želim da sudim - izjavila je Mijatović.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

Njeno srce je bilo ispunjeno radošću zbog tog venčanja, ali jednostavno nije imala snage da prisustvuje. Smatrala je da to nije moralno ni ljudski činiti u trenutku kada se cela Srbija nalazi u crnini. Iako je bila svesna da će izazvati razočaranje i nezadovoljstvo, pevačica je donela odluku koju je smatrala ispravnom i ljudskom.

03:45

PEVAČICA ZBOG TRAGEDIJA OTKAZALA SVADBU I NALJUTILA MLADENCE! Vanja Mijatović sada otvorila dušu i otkrila šta se tačno desilo

Podsetimo, pre dve nedelje Srbiju su zadesile nezapamćene tragedije. U jednoj osnovnoj školi na Vračaru, 13-godišnji učenik je oduzeo živote osmoro svojih vršnjaka i jednom čuvaru škole. Samo dan kasnije, u okolini Mladenovca, 21-godišnji napadač izvršio je krvavi pohod u kojem je stradalo osam nevinih ljudi. U periodu od samo dva dana, u Srbiji je izgubilo živote čak 17 osoba, dok je 21 osoba povređena. Među žrtvama najviše je bilo nedužne dece.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja