DA LI STE VIDELI KAKO IZGLEDA BEBI ĐAKUZI?! Soraja odrešila kesu i obradovala svog naslednika, evo kako Kan uživa!
Foto: Printscreen Premijera vikend specijal

suvi luksuz

DA LI STE VIDELI KAKO IZGLEDA BEBI ĐAKUZI?! Soraja odrešila kesu i obradovala svog naslednika, evo kako Kan uživa!

Stars -

Soraja Vučelić porodila se u februaru ove godine i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Kan.

Soraja Vučelić
foto: Printscreen/Instagram

Ona je poznata po životu na visokoj nozi, pa kako je uvek sebi kupovala markiranu garderobu i skupocene stvari, tako sada kupuje i svom nasledniku. Soraja je sada na svom Instagramu pokazala i da njen sin ima čak i svoj džakuzi u kupatilu.

Soraja Vučelić
foto: Printskrin/Instagram

Vučelićka je podelila dečakovu fotografiju na kojoj se vidi kako se kupa sa gumom, dok mu je lice prekrila stikerom. Pored džakuzija na tabli piše i njegovo ime, dok su okolo igračkice i loptice.

Inače, Soraja se tokom trudnoće nije eksponirala, čak je i društvene mreže ugasila, te uopšte nije govorila o drugom stanju u medijima. Međutim, nedavno je ispričala koliko ju je majčinstvo promenila, a tada je otrkila i da li uskoro planira proširenje porodice.

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan - započela je starleta.

Soraja Vučelić
foto: Privatna Arhiva

- Ugasila sam Instagram jer sam želela da uživam u trudnoći i posvetim se samo tome. Volela bih da zauvek ugasim te mreže, da se ne eksponiram. I stvarno sam uživala. Ne volim kada čitam o sebi. Jedva čekam da beba poraste da uživam sa njim i idemo svuda - iskrena je bila u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Soraja Vučelić
foto: Printscreen

Tada je istakla da bi više volela da dobije još jednog sina.

- Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica - rekla je.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:13

MINIĆ I GOLE NOGE! ZIMA IM NE MOŽE NIŠTA: Ana Korać i Soraja pozirale na Jahorini, nema ko se nije okrenuo za njima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track