SLAVICA ĆUKTERAŠ EKSKLUZIVNO: Grandovci bi 2004. godine SIGURNO POBEDILI i otišli na Evroviziju, ali sve je bilo NAMEŠTENO!
Foto: Kurir/ Damir Dervišagić I Nebojša Mandić, Tamara Trajković, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

stars

SLAVICA ĆUKTERAŠ EKSKLUZIVNO: Grandovci bi 2004. godine SIGURNO POBEDILI i otišli na Evroviziju, ali sve je bilo NAMEŠTENO!

Stars -

Gostujući u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića zajedno sa kolegama Nemanjom Stevanovićem i Nemanjom Nikolićem pevačica Slavica Ćukteraš otrila je jedan zanimljiv podatak u vezi sa učešćem Zvezda granda na evroviziji 2004. godine.

Kad je režija pustil spot za pesmu "Tamo daleko" iz 2004. godine koju pored Slavice izvodi čitava prva generacija vezda granda: Tanja Savić, Stevan Anđelković, Bane Mojićević i Darko Filipović, voditelj je konstatovao da je ta pesma naš nesuđeni predstavnik na Evroviziji za tu godinu.

Divan Šou
foto: Kurir televizija

Slavica se nadovezala i samouvereno rekla:

- Da i mi bi pobedili te godine, ali tada je već bilo dogovoreno da pobedi Crna Gora, tako da nas je Saša Popović sklonio sa učešća, ali pobedili bi sigurno.

Kako se na emitovanom snimku pojavljuju svi iz prve generacije pevača zvezda granda osim Nemanje Nikolića koji je takođe gostovao u emisiji voditelja je zanimalo zbog čega je to tako.

- U pesmi je učestvovao i Šaban Bajramović, ni njega nema na ovom snimku. A zašto ja nisam pevao više se ni ne sećam. Pojavljujem su u spotu, ali ne pevam. Bilo je tu raznih varijacija. Na kraju je ispalo ovako, ali zašto tačno, zaista ne mogu da se setim. U svakom slučaju bio sam podrška, tako što se poijavljujem u spotu kao ikabana - rekao je kroz smeh Nemanja.

01:45

SLAVICA ĆUKTERAŠ EKSKLUZIVNO: Grandovci bi 2004. godine SIGURNO pobedili i išli bi na Evroviziju, ali sve je bilo NAMEŠTENO

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track