UDALA SE MARIJA RAMADANOVSKI! Džejova ćerka rekla sudbonosno DA Stefanu pored bazena, a evo da li je promenila prezime FOTO, VIDEO
Foto: Nenad Kostić

veselo

UDALA SE MARIJA RAMADANOVSKI! Džejova ćerka rekla sudbonosno DA Stefanu pored bazena, a evo da li je promenila prezime FOTO, VIDEO

Stars -

Marija Ramadanovski, mlađa ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog udala se danas za Stefana Davidovića u jednom elitnom restoranu u Beogradu.

Džejova ćerka sudbonosno da pred matičarem rekla je ispod kupole pored bazena, a zadržala je devojačko prezime i dodala svoje.

00:52

Mlada i mladoženja stali pred matičara

Pre nego što su stali pred matičara, strpljivo su pozirali okupljenim novinarima, kojima su otkrili da su se upoznali u kafani u Kotežu, kao i da mladoj nedostaje pokojni Džej, ali da je bez njega ne može da prože venčanje jer će prvi ples upravo biti uz njegovu pesmu "Sunce ljubavi".

02:00

Mladenci stigli na svadbu

Prvi od poznatih gostiju došao je kum Rule, kao i Stevan Anđelković, koji je rekao da on na Mariju gleda kao na mlađu sestru i da danas nedostaje Džej, ali da gleda odozgo i da se veseli.

1 / 22 Foto: Nenad Kostić

Mina Kostić je stigla na venčanje sa dečkom i veoma je tužna što nema Džeja danas. Kako je rekla, ona ne planira da se udaje i poželela je svakoj devojci dečka kao što ga ona ima.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Starija sesta Ana i njen suprug Adil stigli su na venčanje zajedno sa decom i mamom Nadom.

"Jako sam uzbuđena, to mi je ćerka.. Džej nam danas jako nedostaje. Želim im sve najlepše u budućem zajedničkom životu", rekla je mama Nada za Kurir.

Adil Maksutović, svadba, Marija Ramadanovski
foto: Kurir

Bivša Džejova devojka, koja je do kraja bila uz pevača, rekla je da joj danas Džej mnogo nedostaje.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Venesa Šokčić i Zlata Petrović malo su zakasnile na venčanje, ali su donele pozitivnu energiju i odmah stale pred kamere da poziraju.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Kako je ranije otkrila Andrijana Tomanić, koja je sa Džejem bila do poslednjeg dana, Mariji će faliti otac tokom svog najsrećnijeg dana, a prvi ples će zaplesati upravo uz očevu pesmu "Sunce ljubavi".

02:25

Stevan Anđelković na svadbi Marije Ramadanovski

kurir.rs/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja