PEVAČICA ZA KOJOM SU SVI UZDISALI BRUTALNO UBIJENA NAKON SNIMANJA MOJE EMISIJE! Sanja Marinković o najtežem momentu u karijeri
Foto: Kurir Televizija

sceniranje

PEVAČICA ZA KOJOM SU SVI UZDISALI BRUTALNO UBIJENA NAKON SNIMANJA MOJE EMISIJE! Sanja Marinković o najtežem momentu u karijeri

Stars -

Uspešna voditeljka koja već dugi niz godina u svojim emisijama ugošćava poznate ličnosti, Sanja Marinković, govorila je, izmeđuostalog, u emisiji Sceniranje na Kurir TV o najneprijatnijim trenucima u karijeri.

Sceniranje
foto: Kurir Televizija

- Dogodilo mi se da gost napusti emisiju. Mislim da se to desilo samo jednom. Kada to osoba uradi to može da bude dobro za njen marketing, ali isto tako može da bude dobro i za tu emisiju - rekla je Sanja.

Desilo joj se, međutim, da je pevačica koja je dugo važila za najlepšu ženu na ovim prostorima nedugo nakon snimanja emisije tragično nastradala.

- Imala sam emisiju sa Ksenijom Pajčin, Nenadom Čankom i Oliverom Katarinom i posle se dogodilo da smo snimali još mnogo emisija, pa smo imali neke zahteve sponzora, pa nikako da dođe na red ta emisija da se emituje. U međuvremenu se dogodi ta tragedija sa Ksenijom Pajčin. Onda sam tu emisiju emitovala kao IN MEMORIAM. Da ne verujete, bilo je i takvih stvari.

00:51

PEVAČICA ZA KOJOM SU SVI UZDISALI BRUTALNO UBIJENA NAKON SNIMANJA EMISIJE! Sanja Marinković o najneprijatnijem momentu u karijeri

Nešto slično desilo se kada je u njenoj emisiji gostovala folk pevačica Snežana Đurišić.

- Snežana Đurišić koju ja mnogo volim bila je gošća kod mene, a tema je bila brak. Isto, nakon snimanja dugo nismo emitovali emisiju i desi se da njoj u međuvremenu premine suprug. Znači zamislite tu situaciju. Tema emisije brak, a ženi posle toga premine suprug. I vi nemate načina to da premontirate. - ispričala je voditeljka.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track