PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA MINE I OGNJENA NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Fanovi spomenuli Dimitrovsku, ne mogu da je prežale!
Foto: Damir Dervišagić, ATA images, Printscreen/Instagram

haos

PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA MINE I OGNJENA NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Fanovi spomenuli Dimitrovsku, ne mogu da je prežale!

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić pozirao je sa svojom 17 godina mlađom devojkom Minom Naumović, a njihova zajednička fotografija izazvala ja podeljenje reakcije.

Ognjen Amidžić, Mina Naumović
foto: screenshot Pink tv

Naime, dok su jedni oduševljeni novom izabranicom poznatog voditelja, drugi su pak komentarisali da ne može da se uporedi sa njegovom bivšom suprugom manekenkeom Danijelom Dimitrovskom.

"Skladni i predivni", "uvek glasam za ljubav", bili su neki od komentara, a onda su usledili: "Žalosno Ognjene, onakvu ženu si imao pored sebe", "Danijela izgleda kao milijardu evra".

Danijela Dimitrovska, Ognjen Amidžić
foto: Sonja Spasić, Dragan Kadić

Podsetimo, Ognjenova bivša supruga Danijela Dimitrovska od koje se razveo posle 10 godina braka otkrila je šta misli o njegovoj vezi sa Minom:

- Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to - zaključila je Danijela, a šta je još rekla poslušajte u videu u nastavku:

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track