"BEOGRAD ME NEĆE VIDETI DUŽE VREMENA" Saša Matić razočarao fanove: Samo je jedan razlog što sam doneo ovakvu odluku (VIDEO)
Foto: Kurir TV

kurir tv

"BEOGRAD ME NEĆE VIDETI DUŽE VREMENA" Saša Matić razočarao fanove: Samo je jedan razlog što sam doneo ovakvu odluku (VIDEO)

Stars -

Posle dužeg vremena imali smo priliku da razgovaramo sa Sašom Matićem - koji je otkrio zbog čega će praviti pauzu u Beogradu, koji mu je omiljeni duet koji je snimio sa svojim kolegama ali i ko je najteži za saradnju.

- Posle dve Štark Arene, kao i svih ovih godina došla je na red Nacionalna klasa. Tu ću staviti tačku na Beograd na duže vreme - otkrio je Saša Matić i pojasnio svoju odluku:

- Pauza je upravo zato da u budućnosti ne dosadim. Mislio sam 2016. kad sam svirao prvi put u Areni, to je to. Onda 2018. isto. A shvatio sam 2023. da može uvek bolje i stepenik napred.

Prošlog meseca napunio je 45 godina, a prijatelji su mu priredili nezaboravno iznenađenje.

- Napravili su mi papazjaniju ovi moji drugari, nisam imao nameru ništa da pravim, ali pošto uživaju sa mnom, nisu izdržali da me iznenade. Sve sam saznap u 5 sati tog dana.

Jedan od omiljenih među kolegama, na čije koncerte često i sam ide, a evo šta kaže na pitanje čiji će nastup posetiti.

05:06

BEOGRAD ME NEĆE VIDETI DUŽE VREMENA Saša Matić razočarao fanove: Samo je jedan razlog što sam doneo ovakvu odluku

- Zavisi gde ću biti kad su koncerti u pitanju. Obično tad radim, ali svakako ću negde otići, rano je da kažem na čiji ću jer ne znam ni svoje planove. Drago mi je što se posle stagnacije i korone, vratilo vreme koncerata. Vodim računa o tim stvarima, pogotovo kad su moji prijatelji i njima značajni datumi u putanju. I rođendani i koncerti. Znaju svi da sam vrlo revnosan, sačekam pomoć i među prvim iščestitam.

Snimio je veliki broj dueta, a novinare je zanimalo koji mu je najdraži i koja koleginica je bila najteža za saradnju.

- Ne mogu vam ja to reći, sa svima sam imao želju da snimim duet. Možda sam najponosniji na "More tuge" koju sam snimio sa Severinom jer sam ja pisao pesmu. Nijedna nije bila teška za saradnju, zaista, ali sa Severinom smo morali da žurimo. Ušao sam u 5 u studio i morao da budem u 9 na aerodromu za Dubrovnik.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track