VANBRAČNA DECA POZNATIH: Neki ih NIKAD nisu upoznali, ovaj pevač ima čak 2 deteta iz različitih AFERA, a on je ĆERKU priznao odmah
Foto: Shutterstock

da li je moguće?

VANBRAČNA DECA POZNATIH: Neki ih NIKAD nisu upoznali, ovaj pevač ima čak 2 deteta iz različitih AFERA, a on je ĆERKU priznao odmah

Stars -

Kada se desi da muškarac dobije vanbračno dete, od ličnosti zavisi kako će da reaguje. A ako je reč o nekom sa javne scene, pažnja javnosti je neizostavna i često veoma burna.

Mediji se tada potrude da saznaju apsolutno svaki detalj, jer su to stvari koje sigurno podižu tiraže novina.

Mirjana Antonović, Miroslav Ilić
foto: ATAImages

Mi vas podsećamo na neke vanbračne sinove i ćerke naših estradnih ličnosti.

Miroslav Ilić

Miroslav je pre 33 godine dobio sina Devina tokom afere s Mirjanom Antonović. On nikada nije želeo da prizna očinstvo, niti je do sada imao kontakt s vanbračnim naslednikom. Ipak, u toku je sudski proces u Beogradu tokom kojeg je pevač radio DNK analize i time je utvrđeno da Ilić jeste otac Devina.

Era Ojdanić

Popularni folker nikada nije krio da mnogo voli žene, kao i da je produkt njegovog razvratnog života dvoje vanbračne dece - sin Andreas i ćerka Bjanka. - Andreas je završio fakultet, zaposlio se i uveliko radi. Švaler je na tatu. Dok je bio u srednjoj frizerskoj školi, umeo je da pravi cirkuse. Jednom me je pozvala njegova razredna, jer je na času fizičkog u bazenu vodio ljubav s drugaricom! - rekao je Era.

Era Ojdanić
foto: Kurir televizija

Marinko Rokvić

Čim je saznao da ima vanbračnog sina Darija, Marinko je to javno obelodanio. Pevač se prema svom sinu oduvek ponašao krajnje korektno i tretirao ga je kao punopravnog člana porodice. Dario Rokvić sa suprugom i dvoje dece živi u Kanadi, ali povremeno posećuje Beograd, gde vreme provodi sa svojim ocem, ali i dvojicom braće Markom i Nikolom.

Dario Rokvić
foto: Printscreen

Goran Bregović

Goran Bregović
foto: Damir Dervišagić

Prvi koji je pre više od četiri decenije priznao vanbračno dete bio je legendarni Goran Bregović. Goranu se ljubav desila sa Sarajkom Jasenkom koja se u to vreme bavila plesom, a trudnoća je bila potpuno neplanirana. Frontmen Bijelog dugmeta je priznao ćerku Željku, koja danas živi u Austriji, udata je i ima decu, dok u braku sa suprugom Goran ima još tri ćerke.

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO: Nudim svoj EKSPLICITNI VIDEO iz Australije za OVU CENU! Podržavam Severinu, lepa je i ODLIČNA U KREVETU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja