KRSTINJA OBJAVILA SLIKU U KUPAĆEM KOSTIMU! Nakon što je smršala preko 100 kilograma, pevačica se skinula i pokazala ZGODNO telo!
Foto: Printscreen/Instagram

KRSTINJA OBJAVILA SLIKU U KUPAĆEM KOSTIMU! Nakon što je smršala preko 100 kilograma, pevačica se skinula i pokazala ZGODNO telo!

Stars -

Krstinja Matanović prve vrele dane pred dolazak leta bivša učesnica "Zvezda Granda“ dočekala je na crnogorskom primorju uživajući na luksuznoj plaži.

Krstinja Matanović
foto: Printscreen YT

Iako je nekada izbegavala da se prošeta u bikiniju, Krstinja sada ima sve razloge da to učini sa velikim ponosom.

Matanovićeva je ispozirala u crnom kupaćem kostimu dok se sunčala i uživala, a taj trenutak podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

Čini se da su kritike urodile plodom, jer se Kristinja podvrgla operaciji smanjenja želuca, kao i zatezanja kože i smršala skoro 100 kilograma i sada je druga osoba.

KRSTINJA MATOVIĆ
foto: Printscreen

Podsetimo, Krstinja se prvi put na sceni "Zvezda Granda“ pojavila sa čak 160 kilograma, a ubrzo nakon toga rešila je da napravi transformaciju o kojoj se i danas govori.

Naime, nakon velikog broja skinutih kilograma pevačica se podvrgla operaciji smanjenja želuca i skidanja viška kože o čemu je govorila više puta.

Težak period pstavila je iza sebe, a danas je i više nego zadovoljna svojom figurom zbog koje joj mnogi čestitaju.

KRSTINJA MATOVIĆ
foto: Printscreen

Podsetimo, Krstinja se nedavno razvela od muža, nakon četiri godine braka o čemu je javno govorila:

-Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video:

01:27:48

SCENIRANJE 14.05.2023. JASAR AHMEDOVSKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja