NJENO LICE ZVUČI POZNATO! Teodora posle zatvora promenila lični opis, evo šta je sve starleta URADILA u Turskoj (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Sve za lepotu

NJENO LICE ZVUČI POZNATO! Teodora posle zatvora promenila lični opis, evo šta je sve starleta URADILA u Turskoj (FOTO)

Stars -

Teodora Radojičić prvo iz zatvora u Beču otišla je u Tursku kod plastičnog hirurga. Starleta je, podsetimo, odležala skoro četiri godine zbog trgovine četiri i po kilograma heroina.

Teodora Radojičić
foto: Printscreen/Instagram

Starleta, koja je u Srbiji postala poznata kao učesnica "Parova", nedavno je boravila u Istanbulu, gde je kod čuvenog hirurga promenila lični opis. U prilog tome svedoče fotografije koje je objavila na društvenim mrežama. Ona se pohvalila novim licem, koje je maksimalno zategnuto. Oči i obrve joj je stručnjak iskosio u takozvane mačje oči. Iako je promenila izgled, to joj nije bilo dovoljno, pa se dodatno isfotošopirala programom za ulepšavanje. Naime, na fotografiji koju je objavila u okviru storija na pomenutoj mreži jasno se vidi udubljenje na ruci od obrade u programu za ulepšavanje.

Teodora Radojičić
foto: Printscreen/Instagram

Radojičićeva je nedavno dala intervju za Kurir, u kom je i sama otkrila da ide na hirurški zahvat i da će se vratiti mnogo lepša i svežija u Srbiju: - Sada imam velike planove, ozbiljnije i veće. Izašla sam iz zatvora kao jača verzija sebe i na muški rod gledam pravim očima. Idem da se operišem, pa polako - rekla je ona. Na direktno pitanje odakle joj novac za intervenciju, koja nije jeftina, bila je misteriozna: - Pa ja sam štedela, kako da ti kažem. Shvatila sam da sam se pre rasipala i vredno sam radila u zatvoru. Odakle izvlačite ta pitanja (smeh)? Bog mi je sve vratio - poručila je nedavno.

E. K.

01:27:48

SCENIRANJE 14.05.2023. JASAR AHMEDOVSKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track