MARTA SAVIĆ POSLE GODINU DANA SE VRATILA U SRBIJU Odmah naletela na PROBLEME, a od Mileta ni glasa na aerodromu! Evo ko je dočekao
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

MARTA SAVIĆ POSLE GODINU DANA SE VRATILA U SRBIJU Odmah naletela na PROBLEME, a od Mileta ni glasa na aerodromu! Evo ko je dočekao

Stars -

Folk pevačica Marta Savić boravila je u Dominikanskoj Republici godinu dana, a sada je rešila malo da obiđe i porodicu u Beogradu.

Ona je za vikend stigla u Srbiju, a na aerodromu "Nikola Tesla" su je dočekali ćerka Elena i njen novi dečko, reper Mihailo Vujić Mixa. Mladi par je pomogao Marti sa koferom, a onda su ušli u skupocena kola, a pevačica je nakratko i pozirala okupljenim fotoreporterima.

Marta je otkrila i da joj koferi kasne, a onda se dotakla i naslednice Elene.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Printscreen/Premijera

- Nisu mi stigli koferi, kasnila sam, da ne mislite da sam bila godinu dana sa malim koferom. Elena voli i mamu i tatu, mi smo jedno. Ne zameram joj ništa, sve što je trebalo da joj zameram je bilo do njene pete godine. Ponosna sam, kao i svaka majka. Ona zna sve bolje od mene, nisam stroga što se tiče njenih partnera - rekla je Marta Savić.

Podsetimo, folk pevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić pre dve godine su se odlučili za kupovinu skupocene nekretnine u Dominikanskoj Republici.

kurir.rs/telegraf.rs

Bonus video:

00:13

VELIKO SLAVLJE U DOMU MILETA KITIĆA! Marta Savić stavila tačku na glasine o RAZVODU, a sada je pokazala u kakvom je odnosu s mužem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track