PRIJOVIĆKA U JEKU PRIČA O RAZVODU KAFENIŠE S FILIPOM! Uživaju zajedno u centru Beograda, a evo ko im se pridružio! KURIR PAPARACO
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

BEZ TRUNKE ŠMINKE

PRIJOVIĆKA U JEKU PRIČA O RAZVODU KAFENIŠE S FILIPOM! Uživaju zajedno u centru Beograda, a evo ko im se pridružio! KURIR PAPARACO

Stars -

Aleksandra Prijović je odmah nakon povratka iz Portugala, gde je snimala nove spotove, iskoristila malo slobodnog vremena i divan prolećni dan u Beogradu kako bi sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem i prijateljima izašla do grada na popodnevnu kaficu.

Budno oko našeg paparaca uslikalo je jednu od najtraženijih pevačica na estradi u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Aleksandra i Filip su jedno vreme bili sami, a kasnije im se pridružilo i nekoliko prijatelja i saradnika, tako da je očigledno da Prija ne gubi vreme ni za vreme kafenisanja u centru grada. Ovo ne treba ništa da čudi s obzirom na to da pevačica, pored brojnih nastupa vikendom u dijaspori, u hodu završava poslednje pripreme pred novi album, koji izlazi u junu, ali i koncerte koji je očekuju u narednom periodu.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Inače, iako među estradom već neko vreme kruže priče da Aleksandra i Filip nisu u najboljim odnosima, pa se u nekim medijima čak spominjao i razvod, očigledno je da od toga nema ništa i da ovaj bračni par koristi svaki slobodan trenutak da budu zajedno i uživaju u svojoj ljubavi. Nakon što su u kafiću u Kosovskoj ulici proveli nešto više od pola sata, oni su ušli u svoj automobil i uputili se u pravcu naselja Bežanijska kosa, gde žive.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Podsetimo, pevačica je za 29. septembar zakazala svoj prvi solistički koncert u Beogradskoj areni, koji je gotovo rasprodat, a nakon njega je očekuju i veliki koncerti u Sarajevu i Zagrebu.

Stars Naslovna 30.05.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:13

Aleksandra Prijović zapevala na slavlju Đokovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja