VIKI MILJKOVIĆ OTKRILA DA LI SE VIŠE ZARAĐUJE U MUZICI ILI NEKRETNINAMA! Kad god sam jurila pare, nikad ih nisam stigla (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

VIKI MILJKOVIĆ OTKRILA DA LI SE VIŠE ZARAĐUJE U MUZICI ILI NEKRETNINAMA! Kad god sam jurila pare, nikad ih nisam stigla (VIDEO)

Stars -

Viki Miljković nalazi se na muzičkoj sceni dugi niz godina, a s obzirom na to da je u žiriju popularnog muzičke emisije, stalno se susreće sa budućim pevačima i pevačicama.

Pevačica je za Kurir televiziju otkrila koliko je važna komunikacija sa medijima za mlade pevače i zvezde u usponu.

- Trudim se, smatram da je to veoma važno. Nekako smo usko povezani, jedni bez drugih ne možemo. Svoje kandidate učim da se bez medija ne može, zato sam i povela Nermina Handžića (prim. aut. koji je bio pored nje) i predstavila ga Beogradu. Smatram da bi trebalo zauzeti korektan stav, takva sam i u privatnom životu, a ne samo kada su mediji tu.

01:00

VIKI MILJKOVIĆ OTKRILA DA LI SE VIŠE ZARAĐUJE U MUZICI ILI NEKRETNINAMA! Pevačica otkrila važnost medija sa estradom

Pored pevanja, pevačica se bavi i nekretninama, pa je otkrila koji posao je isplativiji:

- Ne gledam šta je isplativije, odavno sam prestala tako, kada god sam jurila pare nikada ih nisam stigla. Kada sam se prepustila onome čemu uživam i dala svoj maksimum, tada je sve došlo na svoje.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track