Najnovije vesti

MIROSLAV ILIĆ NI NE SLUTI ŠTA MU SE SPREMA! Ljuta i besna bivša ljubavnica rešila da otkrije sve PIKANTERIJE sa suda
Foto: ATAImages

krčka se haos

MIROSLAV ILIĆ NI NE SLUTI ŠTA MU SE SPREMA! Ljuta i besna bivša ljubavnica rešila da otkrije sve PIKANTERIJE sa suda

Stars
14:38h

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, s kojim se sudi zbog dokazivanja očinstva nad njenim sinom Devinom, odlučila je da iznose sve detalja iz sudnice.

Ljuta i besna Mirjana Antonović, posle osam godina teške sudske borbe sa pevačem da dokaže da je on otac njenog sina Devina Antonovića, odlučila je da sve otkrije u novoj knjizi koju piše.

Mirjana Antonović, Miroslav Ilić
foto: Ata images

- Miroslav me je prvo tužio za proganjanje, pa onda za odaju informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država sve troškove - objasnila je Mira.

Ona se dotakla i nastavka svoje knjige, koju uveliko piše i koja će uskoro biti i ibjavljena, samo se čeka zvaničan kraj suđenja sa Miroslavom Ilićem.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

- Želja mi je bila da napišem da knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati da vam napišem informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada se sve okonča. Jer to što se meni dešava se ne može izmisliti. Kada se suđenje okonča izdaću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, šta je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Šta da kažem osim da niej tragično, bilo bi komično - zaključila je Mira.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:54

Miroslav Ilić pokorio Spens

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track