“Samo da preživim taj izlazak”: Tea Tairović priznala šta SANJA, pa onda se dotakla i rakije
Foto: Promo

“Samo da preživim taj izlazak”: Tea Tairović priznala šta SANJA, pa onda se dotakla i rakije

Stars -

Mlada muzička zvezda 17. juna na Tašmajdanu održaće prvi solistički koncert, a sve oko priprema prolazi u najboljem redu.

Aktuelnim albumom “Balerina” koji je objavila pre nekoliko dana, oborila je rekordnu slušanost, pa pregledi na Jutjubu se broje u milionima.

-Biću neskromna pa ću reći da album zaista beleži rekordnu slušanost. I to nije ono što ja pričam, već brojevi pokazuju- rekla je Tea.

Tea Tairović
foto: Promo

Ona se uveliko sprema za koncert, a očekivanja ima velika.

-Uvek imaš pritisak i očekivanja od samog sebe da nadmašiš sebe ili budeš dosledan u narednim izdanjima- istakla je ona pa dodala:

-Počela sam da sanjam koncert. Zamišljam taj izlazak. Samo da preživim taj izlazak. Kada izađem i prođu prvi taktovi prve pesme, zaboravim da sam na bini i radim ono što volim.

Tea Tairović
foto: Promo

Na pitanje kako se rešava treme, ona je za emisiju “Ekluzivno”, kroz osmeh odgovorila:

-Jednom rakijicom. Ona uvek dolazi u obzir.

Inače, Tea je rasprodala ceo VIP i Fan pit deo, a ostale karte su i dalje u prodaji.

Tea Tairović
foto: Promo

Na albumu “Balerina” se nalazi deset novih pesmama "Balerina", "Bibi habibi", " Izrael i Palestina", "Da si najbolji, "Crno odelo", "Daj daj", "Ne brini majko", "Budalo", "Preterala" i "Ljubavnica".

Ova atraktivna pevačica godinama važi za jednu od najtraženijih izvođača, pa je tokom 2022. godine imala preko 250 nastupa.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track