AFRIKA I ĐANI ŽESTOKO ZARATILI ZBOG 20.000 € I 2 ZLATNA LANCA! Sandra pobesnela, folker pokušao da je zakine: Sad se ovako PRAVDA
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Shutterstock

svađa zbog bakšiša

AFRIKA I ĐANI ŽESTOKO ZARATILI ZBOG 20.000 € I 2 ZLATNA LANCA! Sandra pobesnela, folker pokušao da je zakine: Sad se ovako PRAVDA

Stars -

Sandra Afrika i Radiša Trajković Đani okončali su svoje dugogodišnje prijateljstvo zbog novca od bakšiša koji su oboje zaradili na jednoj svadbi u dijaspori, a koji pevač nije hteo da podeli s njom na ravne časti.

Kako Kurir saznaje od izvora upućenog u celu priču, oni su zaratili na krv i nož zbog iznosa od čak 20.000 evra, koji je trebalo da podele na dva jednaka dela, ali i dva zlatna lanca, od kojih je jedan trebalo da dobije Trajković, a drugi Afrika. Međutim, problem je nastao kad je Sandra shvatila da je Đani hteo da je prevari jer joj je dao samo 5.000 umesto 10.000 evra, dok zlato nije ni spomenuo.

Đani Trajković, Sandra Afrika
foto: Printskrin/Instagram

- Sandra i Đani napravili su super atmosferu na toj svadbi. Gazda je tokom pauze došao do Đanija i dao mu kovertu u kojoj je bilo 20.000 evra. Rekao mu je da su gosti i on jako zadovoljni kako su odradili posao i da od tih 20.000 evra pola uzme za sebe, a pola za Sandru i da joj da. Osim toga, čovek ih je darivao i sa dva zlatna lanca - po jedan za svakoga za njih. Kad je došlo vreme da se sravne računi, Trajković je mlađoj koleginici dao samo 5.000 evra, dok joj lanac nije ni spomenuo - kaže naš izvor i dodaje:

- Kad su muzičari rekli Sandri da ju je Đani slagao i uzeo više para za sebe, ali i da joj nije dao zlatni lanac, ona je pobesnela i odmah otišla do njega i počela da viče da je ološ i da treba da ga bude sramota da u tim godinama radi takve stvari i da se blamira. Đani se bio baš zbunio. Sav se zacrveneo od stida što je uhvaćen u laži. Pokušao je da se opravda, ali ga ona nije slušala. Od tada ga je blokirala i odlučila da s njim prekine kontakt. Užasno je razočarana i povređena - završava naš sagovornik.

Sandra Afrika
foto: Ata images

Sandra nam se nije javljala na pozive. Ipak, ona je pre samo nekoliko dana potvrdila za medije da sa Đanijem ne razgovara.

- Tačno je da sa Đanijem nisam u dobrim odnosima i zato i nisam bila na svadbi kod njegovog sina. Ne bih detaljisala. Ja sam neko ko ne dira nikog prva i ne provocira. Nisam kao ostale kolege da mu ćutim na neke stvari. Boli me apsolutno uvo da mu ćutim - istakla je Sandra za medije, dok nam je Đani poručio da to nije istina i da je u super odnosima s koleginicom:

Đani, Đanijev sin, svadba, Radiša Trajković Đani
foto: Nemanja Nikolić

- Ne znam ko širi te priče. Sandra Afrika i ja pričamo. Ona je familija. To je neka dezinformacija da smo se posvađali koja se širi. Bili smo i u Americi zajedno na turneji, sve je bilo super. Ne znam da se naljutila na mene, ja se nisam naljutio na nju, i to je bitno. Neću više o tome. Ja sam sa svima super - rekao je Trajković.

Stars Naslovna, Stars naslovna 06.06.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

03:04

SANDRA AFRIKA OTKRILA DA JE NASTAVILA SARADNJU SA BIVŠIM DEČKOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track