ZA MESEC DANA SMRŠALA 10 KG! Ovo je dijeta Dare Bubamare! Jela je povrće i ribu, a svaka tri sata je pila ovaj NAPITAK!
Foto: Printskrin/Instagram

redovno ide u teretanu

ZA MESEC DANA SMRŠALA 10 KG! Ovo je dijeta Dare Bubamare! Jela je povrće i ribu, a svaka tri sata je pila ovaj NAPITAK!

Stars -

Dara Bubamara kaže da na svaka tri sata uzima proteinski napitak, a tri puta nedeljno ide u teretanu. Dara Bubamara, koja je imala 67 kilograma, smršala je čak 10 kilograma za manje od mesec dana pomoću proteinskih šejkova i sad ima 57 kilograma! Pevačica je početkom maja odlučila da bude na specijalnom režimu ishrane, koji joj je doneo odlične rezultate.

- Svima bih preporučila moj način mršavljenja jer se kilogrami tope. Pijem šejkove, i uglavnom jedem samo povrće, ribu i meso. I sama sam šokirana kako sam lako smršala. Kada me budete videli uživo, nećete verovati kako sam se stesala. Skinula sam deset kilograma, ali planiram još da mršavim - kaže Dara.

Dara Bubamara
foto: PrintScreen

Ona otkriva kako izgleda jedan njen dan na posebnom režimu ishrane.

- Jutro obavezno započinjem proteinskim šejkom, koji pijem na svaka tri sata. Između obroka ne grickam ništa, a onda za ručak pojedem samo povrće. Ponekad uz sveže povrće pojedem nemasnu ribu ili meso, koje spremim na maslinovom ulju. To i večeram. Kada imam velike koncerte, koristim suplemente kako bih imala snage da izdržim nastup do kraja.

Dara ističe da, pored toga što je "probušila kašiku", redovno i trenira. - Tri puta nedeljno idem u teretanu. Radim naporne vežbe, vozim bicikl, a onda trčim na traci. Vikendom ne stižem da treniram jer sam na nastupima u inostranstvu, ali i tu se trošim, pošto celo veče đuskam na štiklama.

Dara Bubamara
foto: Printscreen Instagram

Bubamara kaže da je sama osmislila jelovnik, te da nije koristila usluge stručnih lica.

- Ne mogu da jedem kako nutricionisti kažu! Kod mene je sve iz krajnosti u krajnost - ili jedem mnogo ili ne jedem uopšte. Odlučila sam da budem na proteinskoj ishrani, a to nije nimalo lako. Treba imati živce kao konj, a ja ih imam - kaže pevačica, koja je želela da se steše zato što uskoro izbacuje novu pesmu:

- Znam da mojoj publici nije bitno kako izgledam, jer im je jedino važna harizma koju imam. Ali sada kada spremam novu numeru, želim da im i izgledam lepo.

Šta jede Dara Bubamara

Doričak: Proteinski šeik

Ručak: Riba i salata

Grčka, letovanje, odmor, letovanje u Grčkoj, grčka hrana, riba, grčki restoran
foto: Shutterstock

Večera: Grilovano povrće

Trik savet Najbitnije je da pijete mnogo vode. Na taj način se hidrirate, a i ne osećate glad. Zato sa sobom uvek nosite flašicu vode - kaže Dara

kurir.rs/informer

Bonus video:

03:03

SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI! Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja