KRALJICA NARODNE MUZIKE PRIZNALA DA IMA "NEOBIČAN" HOBI! Otkrila koja joj je pesma NAJDRAŽA u karijeri: Ona me je vinula u oblake!
Foto: Kurir televizija

novi album lepe lukić

KRALJICA NARODNE MUZIKE PRIZNALA DA IMA "NEOBIČAN" HOBI! Otkrila koja joj je pesma NAJDRAŽA u karijeri: Ona me je vinula u oblake!

Stars -

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić na estradnoj sceni traje punih šest decenija, a njena popularnost ne jenjava. Kako kaže ona je žena iz naroda i njemu duguje svoju popularnost. Održala je promociju novog albuma pod nazivom vatra, a dobila je i jedno važno priznaje od Jugotona za celokupno muzičko stvaralaštvo.

- Ja sam birala pesme, sve su mi drage zato što mi ih niiko nije nametnuo. "Od Izvora dava putića" i treba da mi bude najdraža, jer me je ona vinula u oblake. Uspela sam sa prvom pesmo mšto se retko kome desi - rekla je pevačica.

puls
foto: Kurir televizija

U svojoj karijeri ne želi ništa da menja, ne žali ni za čim što je mogla da uradi, a izrazila je veliko zadovoljstvo zbog uručenog priznanja:

- Sve sam uradla. Šta ću više. Ima još vremena, ali ništa da menjam neću, a i srećna sam zbog nagrade koju mi je dao Jugoton. Drago mi je da su se setil da mi ovako nešto prirede. To će stajati na mestu gde treba da stoji među svim tim životnim nagradama.

Na pitanje da li pored pevanja ima neki hobi odgovorila je u šaljivom tonu.

01:37

LEGENDA NARODNE MUZIKE OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Lepa Lukić ima poseban način ishrane, sa njom izgledaćete SKROZ DRUGAČIJE

- Hobi mi heklanje - rekla je uz smeh, a onda se obratila novinaru koji joj je postavio to ptanje - Tu si našao? Mene si našao!

Ostaje misterija da li se zaista radi o heklanju ili je to šifra za nešto drugo što kraljica narodne pesme voli da obavlja u slobodno vreme.

A povodom svog pojavljivanja u reklamama rekla je:

- Pa kad sam tamo boginja! Šta vam ja mogu što sam u ovim godinama još uvek lepa žena. Šta ja mogu, ja trajem i nisam se zbabala, nisam sa nekim štapovima. Imam i ja ogledalo. Ne bi me zvali da sam sa nekim štapovima.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track