ISAK U KLINČU SA SINIŠOM MEDIĆEM! Roker zapretio, voditelj mu nije ostao dužan: Da nisi to uradio, ne bi ti bilo neprijatno!
Foto: Ana Paunković

žestoko

ISAK U KLINČU SA SINIŠOM MEDIĆEM! Roker zapretio, voditelj mu nije ostao dužan: Da nisi to uradio, ne bi ti bilo neprijatno!

Stars -

Nakon vrtoglave popularnosti koju je stekao u „Zvezdama Granda“, Isak Šabanović postao je za kratko vreme miljenik publike koji je javnost osvojio ne samo svojim pevanjem, već i skromnošću.

Isak Šabanović
foto: Printscreen/Hype TV

Ipak, koliko mu je slava donela dobrog, pevač priznaje da je vrlo brzo osetio i loše strane javnog posla zbog čega je izbegavao pojavljivanja u medijima.

– Jedno dobra 3, 4 meseca, ako ne i pola godine nisam ni seo, ni davao intervjue. Bilo mi je svega preko glave zato što sam počeo, sam sebe da hvatam da psujem na neka pitanja. To kada vidim da sam neprijatan sa sagovornikom koji mi postavlja pitanja onda sam shvatio da je vreme za ovo – iskren je Šabanović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, kada ga je Vesna Milanović podestila da je sigurno znao tokom takmičenja šta ga čeka.

Siniša Medić
foto: Privatna Arhiva

– Da sam znao da će ovako da bude, malo bih se zapitao– odgovorio joj je Isak, kada se Siniša Medić, poznat po svom otvorenom stavu, nadovezao i otkio šta se desilo pre emisije.

Isak Šabanović
foto: ATA Images

– Ti si meni zapretio nešto, ali slušaj me. Da nisi neke stvari izložio javnosti, ne bi ti bilo neprijatno od medija. Oni pitaju ono što su videli, čuli i pročitali - rekao je Medić što je potvrdio Šabanović.

Podsećamo ekipa našeg portala nedavno je provela dan sa Isakom koji ekskluzivno otkrio detalje svog biznisa.

– Udružio sam se sa prijateljima i pokrenuli smo biznis. Na početku nisam uopšte razmišljao o biznisu, kupio sam „fiću“ zato što je volim. Bio je to moj životni san, da imam baš taj auto. Ljubav je nastala još od malih nogu. Prvo sam kupio auto da se meračim sa njim, a onda su došle još dve. Prvi auto sam kupio u Priboju. Imamo dva zastavina modela, a žuta najnovija je kabriolet. Ona je Fijatov model i kupljena je u Milanu – objasnio je roker.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

48:43

Isak Šabanović: Muzika ima ograničenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track