"IZGLEDA KAO SLIM VERZIJA COBIJA" Tviteraši brutalni prema reperovoj bivšoj verenici, slika novog ljubavnog para izazvala HAOS!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen/Instagram

"IZGLEDA KAO SLIM VERZIJA COBIJA" Tviteraši brutalni prema reperovoj bivšoj verenici, slika novog ljubavnog para izazvala HAOS!

Stars -

Slobodan Veljković Cobi i njegova verenica Jelena okončali ljubavnu vezu, a ona je ubrzo uplovila u novi odnos, sa mlađim vaterpolistom, Nemanjom Vicom, na društvenim mrežama se to mnogo komentariše.

Slobodan Veljković Cobi
foto: Printscreen

Naime, tviteraši su podelili Jeleninu sliku sa mladim vaterpolistom, a onda su krenuli da se nižu komentari povodom ozvaničenja njihovog odnosa, koji se desio jako brzo posle prekida veridbe. Iako su ih neki podržavali Jelenu i Nemanju i dali im vetar u leđa, bilo je i dosta onih koji su ovaj potez osudili.

"Lik izgleda kao slim verzija Cobija", "Al' je Coby demolirao ovu pritajenu zmijicu čim se ubi da iz osvete dokaže kako joj je bolje sa ovim...", "Ponaša se kao srednjoškolci kad raskinu, pa brže bolje objavljuju novu vezu u inat bivšem" - bili su neki od koemtnara ispod objave na društvenom mreži Tviter.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:29:47

SCENIRANJE 30.04.2023. ZLATA PETROVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track