SVI DETALJI VEZE TEODORE I SLOVENAČKOG KOŠARKAŠA Nije skidala pogled s njega na utakmici, a evo kako je onda Džehva smuvala Rebeca
Foto: Nenad Kostić, EPA/Mauri Ratilainen

zaljubljeni

SVI DETALJI VEZE TEODORE I SLOVENAČKOG KOŠARKAŠA Nije skidala pogled s njega na utakmici, a evo kako je onda Džehva smuvala Rebeca

Stars -

Pevačica je odlepila za slovenačkim sportistom Maticem Rebecom, kog je prvi put videla u martu ove godine na košarkaškoj utakmici

Teodora Džehverović (26) smuvala je slovenačkog košarkaša Matica Rebeca (28)! Pop pevačica je očigledno slaba na sportiste, pošto je pre samo šest meseci raskinula vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, sa kojim se zabavljala dve i po godine.

Matic Rebec
foto: Starsport©

Bivša učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" i igrač Cedevite Olimpije su mesec dana u vezi, ali su se sve do sada uspešno krili od očiju javnosti.

- Teodora je primetila Matica krajem marta ove godine kada je sa drugaricom bila na košarkaškoj utakmici u beogradskoj Areni, gde su pratile meč između Partizana i Cedevite Olimpije. Njoj je odmah za oko zapao zgodni Slovenac, sa kog nije skidala pogled. Kada se utakmica završila, Teodora se raspitala kako se zove zgodni sportista i iste večeri ga je zapratila na Instagramu - priča izvor za Informer i dodaje da je Matic ubrzo načinio prvi korak.

- Kada je Rebec video da ga je zapratila, uzvratio joj je i odmah joj poslao poruku u kojoj je napisao da je oduševljen kako peva, ali i kako izgleda. Dodao je da zna ko je ona i da mu je jedna od omiljenih srpskih pevačica. Teodora mu je uzvratila komplimentom i pohvalila njegovu igru u beogradskoj Areni. Tako je sve počelo.

Nakon nešto više od mesec dana dopisivanja, dogovorili su se da izađu na večeru.

Teodora Džehverović
foto: ATA images

- Početkom maja Matic je došao u Beograd, pa su izašli u jedan luksuzni prestonički restoran. Rezervisali su poseban separe kako ih niko ne bi video. Shvatili su da imaju mnogo zajedničkih tema, pa su pričali satima uz jelo i piće. Na kraju večeri, pred rastanak su se poljubili - kaže izvor i dodaje da im od tada cvetaju ruže, kao i da je pevačica velika podrška mladom sportisti.

- Imponuje mu kada ga bodri na utakmicama i daje mu vetar u leđa, jer Matic tada daje maksimum na terenu. I prošle nedelje ga je bodrila na meču koji je igrao protiv Partizana. Iako je njegov tim izgubio od beogradskog, Teodoru to nije rastužilo jer je nakon završetka utakmice jedva čekala da ode u zagrljaj svog dragog.

Teodoru su pre veze za Maticem spajali sa košarkašem Partizana Lukom Vildozom, ali je on to demantovao. Ona je bila i u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, sa kojim je u lošim odnosima nakon burnog raskida.

kurir.rs/informer

Bonus video:

02:44

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA zašto nije prošla u Zvezdama granda: BILO JE MNOGO SUZA! Samo JEDNA osoba u žiriju je verovala u nju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track