MALA DŽEHVA OD FANA DOBILA PREGRŠT POHVALA ALI I NEPRISTOJNU PONUDU! Objavila javno prepisku i napisala samo JEDNU REČ!
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

MALA DŽEHVA OD FANA DOBILA PREGRŠT POHVALA ALI I NEPRISTOJNU PONUDU! Objavila javno prepisku i napisala samo JEDNU REČ!

Stars -

Teodora Džehverović sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je jednu poruku koju je dobila.

Ona se sama šokirala zbog onoga što je dotični, koji joj se javio, primetio.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Stefan Stojanović MONDO

- Dugo te pratim iskreno, nego nikako da se javim. Sestro Tea, znam da te smaraju brda njih i sve to, ali nisam debil i ne koristim to što si poznata. Samo moram da ti pohvalim stopala jer se bavim masažom i dugo nisam video tako savršena. Ne znam šta im radiš, ali kao nacrtana su. 38? Trebalo bi mi poslovno, pa se javi kad vidiš. Imam profi ideju, a ti se uklapaš samo - glasi poruka, na šta je Teodora kratko napisala:

- U šoku sam.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Teodora privlači veliku pažnju svojim provokativnim izdanjima, pa je neretko na meti osuda zbog previše slobodnih fotografija i snimaka koje postavlja na mreže.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Teodora Džehverović (26) smuvala je slovenačkog košarkaša Matica Rebeca (28) nakon što je pre samo šest meseci raskinula sa Ninom Čelebićem, sa kojim je bila dve i po godine u vezi.

- Teodora je primetila Matica krajem marta ove godine kada je sa drugaricom bila na košarkaškoj utakmici u beogradskoj Areni, gde su pratile meč između Partizana i Cedevite Olimpije. Njoj je odmah za oko zapao zgodni Slovenac, sa kog nije skidala pogled. Kada se utakmica završila, Teodora se raspitala kako se zove zgodni sportista i iste večeri ga je zapratila na Instagramu - rekao je izvor za Informer.

Kurir.rs/Blic/Informer

Bonus video:

02:44

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA zašto nije prošla u Zvezdama granda: BILO JE MNOGO SUZA! Samo JEDNA osoba u žiriju je verovala u nju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track