NOSIĆU MINIĆ DOK GOD BUDEM MOGLA: Tina Ivanović odbrusila zlim jezicima, nema nameru da sakrije zgodno telo
Foto: Dragan Kadić

jasna i glasna

NOSIĆU MINIĆ DOK GOD BUDEM MOGLA: Tina Ivanović odbrusila zlim jezicima, nema nameru da sakrije zgodno telo

Stars -

Tina Ivanović jedna je od pevačica koje se mogu pohvaliti mladolikim izgledom koji prkosi godinama, i ne libi se da pokaže svoje zgodno telo na pragu šeste decenije.

Tina Ivanović
foto: Printscreen/Magazin In

Iako su se njene brojne koleginice podvrgle različitim estetskim korekcijama, Tina kaže da na svom telu ništa ne bi menjala.

– Ne bih ništa dodavala ni oduzimala. Prija mi svaki kompliment, naročito ako je od žena, od muškaraca se podrazumeva – tvrdi pevačica koja nema nameru da sakrije svoje atribute.

– Dok god budem pevala biće i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi – iskrena je Ivanovićeva koju godine ne opterećuju.

– Vreme leti, svi starimo, ali ne treba o tome razmišljati. NIšta mi ne fali, hvala Bogu, ali ima dana i kada sam sebi lepa i kada nisam – priznaje ona.

Tina Ivanović
foto: Printscreen YT

U poslednje vreme Tina je izazvala i veliku pažnju svojim stajlinzima i zbog toga pevačica uvek bude primećena.

– U ovom poslu treba biti drugačiji, ne treba se utopiti u masu. Da li je to garderobom ili pesmama – kaže Tina koja je dala publici novo obećanje vezano za njen veliki hit „Bunda od nerca“.

Tina Ivanović
foto: Printscreen/Instagram

– To je živi dokaz da je mega hit mega hit. Ta pesma će živeti i posle mene, moram da najavim i snimanje spota za tu pesmu jer publika to od mene očekuje – izjavila je pevačica.

Kurir.rs/Blic/Grand

Bonus video:

01:31:03

SCENIRANJE 27.11.2022. TINA IVANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja