ZA NJU JE LETO POČELO! Katarina Grujić objavila fotografiju iz Turske i pokazala ATRIBUTE, komentari se samo nižu: Blago Gobeljiću
Foto: Printscreen/Instagram

nije za one sa slabim srcem

ZA NJU JE LETO POČELO! Katarina Grujić objavila fotografiju iz Turske i pokazala ATRIBUTE, komentari se samo nižu: Blago Gobeljiću

Stars -

Katarina Grujić spakovala je kofere i otputovala na odmor sa suprugom i ćerkom. Pevačica je iskoristila ovaj period da se malo odmori od posla, dok se Marku pre nekoliko dana završila fudbalska sezona.

Par je uživao u luksuznom letovalištu u Turskoj, a Kaća je na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija sa odmora koje su bukvalno usijale interent.

Đani, svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina, Katarina Grujić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je pozirala u kupaćem kostimu, a uz slike i snimke napisala je i kratak opis aludirajući na trenutne vremenske prilike u Srbiji.

-U inat kiši – poručila je Katarina.

Komentari su se samo nizali ispod ove objave, a pevačica je pokupila sve pohvale na račun fizičkog izgleda. Njeni prijatelji i pratioci kažu da Kaća izgleda bolje nego ikada pre.

Pevačica se pre nekoliko dana sa odmora oglasila za medije, a tom prilikom je priznala da posle dužeg vremena ponovo uživa sa porodicom.

– Prelepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme – rekla je ona.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

MILJANA NIJE PEVAČICA NEGO MEDVED U CIRKUSU Šaran brutalno o koleginici: Publika koja za to plati kartu GLUPAVA JE KO CEPANICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track