"NAPADA ME GODINAMA"! Nakon razvoda pevačicin bivši muž na sve načine pokušava da joj uzme dete: Hoće da me ocrni kao majku
Foto: Printscreen/Instagram

UŽAS

"NAPADA ME GODINAMA"! Nakon razvoda pevačicin bivši muž na sve načine pokušava da joj uzme dete: Hoće da me ocrni kao majku

Stars -

Selma Bajrami potiče iz Bosne i Hercegovine, a neke njene pesme su i dalje hitovi, poput „Ostrvo tuge“, „Kakvo tijelo Selma ima“, „Lijepe žene, „Tijelo uz tijelo“.

Privatni život ove folkerke privlačio je veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima velike probleme sa bivšim mužem, sa kojim ima sina Darisa.

U početku je dečak bio većinu vremena kod majke, a pevačica je govorila kako je Darisov otac koristio svaki trenutak sa sinom.

Selma Bajrami
foto: Printskrin/Instagram

- Preživela sam kako fizičku, tako i psihičku torturu i raznorazna poniženja. Teške uvrede je nastavio da koristi i tokom procesa samog razvoda. Najviše me boli što mi se sveti preko sina Darisa. On ima pravo da ga viđa dva puta u mesecu, ali često ume da ga zadrži duže kod sebe i vrati ga trećeg dana. - izjavila je ranije Selma za Alo.

Tokom koronavirusa, Selma je izgubila starateljstvo nad sinom.

- Tada je donešena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji zbog pandemije da plaćam, jer, kao što znate, mi pevači smo bili ugroženi - ispričala je Selma nedavno za Kurir i dodala:

Selma Bajrami
foto: Printscreen/Instagram

- Nisam tada imala novaca, s obzirom na to da sam se sve vreme branila od ovog čoveka koji me napada godinama i koji se služi svim i svačim da mene ocrni kao majku.

Sa druge strane, pevačicin bivši muž nije želeo da se oglašava za medije, govoreći da on nije javna ličnost, već Selma.

Kurir.rs/ Nova.rs

Bonus video:

02:27

MILJANA NIJE PEVAČICA NEGO MEDVED U CIRKUSU Šaran brutalno o koleginici: Publika koja za to plati kartu GLUPAVA JE KO CEPANICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja