ŠTA SE TO DESILO U JUTARNJEM?! Jovana Jeremić uživo vrištala od smeha, posle 2 sekunde nije mogla da zaustavi SUZE (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠTA SE TO DESILO U JUTARNJEM?! Jovana Jeremić uživo vrištala od smeha, posle 2 sekunde nije mogla da zaustavi SUZE (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić, koja svakog vikenda u Jutarnjem programu iznenadi gledaoce nesvakidašnjim odevnim kombinacijama, ovog jutra je šokirala i njih i goste u studiju!

Jovana je ugostila goste iz taksi udruženja i komeore kako bi sa njima razgovarala o "divljim taksistima" koji se mahom okupljaju na aerodromu.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

U jednom trenutku, dok je gost pričao, Jovana je stavila ruku preko lica i krenula da se smeje. Gost je pogledao, osmehnuo se, ali nastavio da priča, da bi Jovana potom zabacila glavu i ispružila noge u stolici, grohotom počela da se smeje i viče "dobila sam napad smeha posle 15 godina".

Jovana se potom ispravila na stolici i izvinila gledaocima, a potom počela da plače jer joj je krivo što joj se dogodio takav peh.

Jovana se potom izvinila gostima i suznim glasom ih zamolila "da se ne ljute na nju", jer joj se desi da "se setih nekih asocijacija na događaje iz života".

kurir.rs/mondo

Bonus video:

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja