DOKTORKA RAZOTKRILA ESTRADU! Edita na PLASTIČNE OPERACIJE dala 20.000 €, Senida čak 25.000, a ovo su na sebi RADILE druge pevačice
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

DOKTORKA RAZOTKRILA ESTRADU! Edita na PLASTIČNE OPERACIJE dala 20.000 €, Senida čak 25.000, a ovo su na sebi RADILE druge pevačice

Stars -

Neke pevačice kriju estetske intervencije koje su imale, ali ima i onih koje priznaju da su promenile ono što im se nije svidelo, a doktorka Tanja Radenkov Medenica za Kurir otkriva šta je prema fotografijama vidljivo da su sredile pomoću medicine

Danas gotovo da ne postoji pevačica koja nešto nije promenila na svom licu ili telu. Većina prvo sredi grudi, pa poveća usne, a botoks i antiejdžing tretmani su redovni.

Jedne otvoreno govore o svojih estetskim zahvatima, dok neke, iako su oni vidljivi, nikada to ne priznaju.

Tanja Radenkov Medenica
foto: Privatna Arhiva

Mi smo kontaktirali s doktorkom Tanjom Radenkov Medenicom, specijalizantom plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije, koja nam je na osnovu fotografija poznatih devojaka nekad i sad otkrila šta su sve na sebi doradile i popravile, kao i koliko su novca potrošile na sve te intervencije.

Edita Aradinović
foto: ATAImages, Printscreen/Instagram

Edita Aradinović više ne liči na sebe. Kad su je paparaci nedavno uslikali na aerodromu, svi su bili šokirani njenom promenom:

- Edita je lepa devojka koja vodi računa o svom izgledu. Uvek je doterana. Na ovoj fotografiji deluje da je nedavno uradila nekoliko plastičnih operacija: nosa, zatim vađenje masnog jastučeta iz obraza (buccal fat removal), povećala je bradu i malo iskosila oči. Za ove operacije u Srbiji treba izdvojiti oko 20.000 evra, a u inostranstvu i do 50.000 evra. Inače su cene u inostranstvu tri do četiri puta više nego kod nas.

Ivana Nikolić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kod nekadašnje članice grupe Hurricane Ivane Nikolić plastične operacije su vidljive. Svako ko pogleda njenu fotografiju iz prošlosti shvata da je mnogo toga na sebi promenila.

- Evidentno je da je Ivana Nikolić neko ko dosta vodi računa o svom izgledu. Ona i ističe da nema ništa protiv plastičnih operacija i estetske medicine. Smatra da sve što nekome smeta treba da promeni. Na fotografijama se vidi da je operisala nos, grudi, radila jagodice, usne, iskosila oči. Sve to košta između 15.000 i 20.000 evra. I nega lica i antiejdžing tretmani koštaju nekoliko hiljada evra godišnje - kaže doktorka Radenkov Medenica.

Teodora Džehverović
foto: Nenad Kostić, Printscreen

Teodoru Džehverović mnogi smatraju jednom od najlepših devojaka na domaćoj sceni, a doktorka kaže da je rađeno ono što je pevačica i sama priznala:

- Teodora sama navodi da je operisala grudi i uvećala usta. Veoma je atraktivna devojka, koja pleni svojom energijom. Intervencije koje je radila su oko 10.000 evra i antiejdžing tretmani za koje sam već rekla da su nekoliko hiljada evra na godišnjem nivou.

Marina Visković
foto: Printskrin/Facebook, Nemanja Nikolić

Marina Visković se takođe dosta promenila. Ona baš ulaže u svoj izgled.

- Vidi se da Marina Visković vredno trenira i da svoje telo želi da dovede do savršenstva. Ne krije da je menjala na sebi sve što joj se nije svidelo: uvećala je grudi, smanjila nos, redovno radi antiejdžing tretmane i veoma vodi računa o sebi, što je oko 10.000 evra - kaže dr Medenica.

Nikolija Jovanović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Doktorki Radenkov Medenica se dopada kako Nikolija Jovanović izgleda:

- Nikolija Jovanović u poslednje vreme navodi da se pokajala što je uradila neke intervencije, ali se meni dopada kako izgleda. Radila je operaciju nosa, uvećavala je usne i grudi, nedavno je izvadila biopolimer iz usana i vratila im prirodniji izgled. Trajna šminka joj olakšava jer uvek deluje doterano, a isticala je i da je radila zube. Sve to je oko 15.000 evra.

Senidah
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

I Senidine fotografije iz prošlosti su dokaz da je i ona sebe sredila kod plastičnog hirurga.

- Senida je žena puna energije i harizme. Koliko sam upućena, ona ne priča o operacijama koje je radila, ali deluje da je radila nos, grudi, zatim fox eyes (neinvazivna procedura kojom se pomoću niti postiže ukošeni izgled očiju), usne, jagodice, konturisanje donje trećine lica (jawline). Svakako je sve urađeno s merom i jako diskretno. Senida je u svoj izgled uložila oko 25.000 evra - završava doktorka Tanja Radenkov Medenica.

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

Edita Aradinović na meti fanova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track