OVO SU DECA POZNATIH KOJA SU POSTALA POPULARNIJA OD SVOJIH RODITELJA! Zavrtele su um javnosti, a njih dve uskoro čeka porođaj!
Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

iver ne pada daleko od klade

OVO SU DECA POZNATIH KOJA SU POSTALA POPULARNIJA OD SVOJIH RODITELJA! Zavrtele su um javnosti, a njih dve uskoro čeka porođaj!

Stars -

Za decu poznatih oduvek je vladalo veliko interesovanje, ali do pojave interneta i društvenih mreža, ono bi splasnulo ukoliko se naslednici sa odrastanjem nisu opredelili za javni posao.

Od kada su merilo popularnosti postali Fejsbuk i Instagram, mnogi su se proslavili i bez javnog zanimanja, ali neki su čak izabrali da slede primer svojih roditelja i uplove u javni svet.

Elena Kitić
foto: Printscreen Instagram

ELENA KITIĆ

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić, jedna je od najpopularnijih pevačica današnjice, bar kada je nešto moderniji zvuk u pitanju. Ona se, uslovno rečeno, probila saradnjom sa Džala Bratom i Bubom Korelijem, a njihova pesma broji preko 50 miliona pregleda na Jutjub platformi.

Od tada, naslednica Kitić niže hitove, a poznata je i po svom autentičnom stilu koji muški deo populacije neretko ostavlja bez daha. Elena izbegava da daje izjave i intervjue, a na taj način pokušava da sačuva privatni život maksimalno moguće. Trenutno je u vezi sa izvesnim Miksom, nakon što je raskinula vezu sa bivšim učesnikom Zadruge, Franom Pujasem.

Luna Đogani
foto: Printscreen

LUNA ĐOGANI

Pomenuto ime, možda je i najzastupljenije u medijima kada su deca poznatih ličnosti u pitanju. Naime, Luna Đogani postala je poznata po ulasku u Zadrugu 1, nakon što je ušla u vezu sa tada oženjenim Slobom Radanovićem. Nakon toga, u Zadruzi 2 odnela je pobedu, a posle se posvetila muzičkoj karijeri, ali kratko.

Snimila je par pesama, imala nekolicinu nastupa, ali se ubrzo vratila u nastavak rijalitija gde je upoznala svog sadašnjeg supruga sa kojim ima dvogodišnju ćerkicu, a na putu je i druga koja bi trebalo uskoro da dođe na svet. Ona se sa svojim izabranikom opredelila za karijeru jutjubera, a po svemu sudeći, odlično im ide.

Nikolija Jovanović, Story
foto: Petar Aleksić

NIKOLIJA JOVANOVIĆ

Popularnost je Nikoliji Jovanović bila zagarantovana još dok je bila u pelenama, kada se s majkom Vesnom Zmijanac pojavljivala na naslovnim stranama, a već sa pet godina našla se i na televiziji, u maminom spotu za pesmu „Kad bih znala kako si“.

Svoj put zvezde nastavila je da razvija u rijalitiju „Survajver”, a kasnije se latila mikrofona, nanizala pregršt hitova i stupila u vanbračnu zajednicu sa muzičarem Reljom Popovićem, inače sinom poznate balerine Zoje Begoli, sa kojim je dobila dve ćerke.

Helena Topalović
foto: Printscreen

HELENA TOPALOVIĆ

Helena Topalović imala je samo 11 godina kada se njen otac Milan Topalović Topalko takmičio u „Zvezdama Granda“. Kada je porasla, počela je da privlači pažnju javnosti vezom s tatinim kolegom Slobom Vasićem, a potom profilom na Instagramu, gde kači svoje izazovne fotografije.

Njena popularnost nastavila se zbog ljubavi sa teniserom Damirom Džumhurom. Helena, prema rečima njenog oca, ima pevački talenat, ali time ne želi da se bavi. Ona na svom Instagram profilu broji na hiljade pratilaca, a trenutno očekuje bebu sa svojim sadašnjim suprugom.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track