OPERISANA PEVAČICA VARA MUŽA SA SARADNIKOM, POJAVILI SE ZAJEDNO U JAVNOSTI?! Sočni trač koji će vam zagolicati maštu (VIDEO)
Foto: Kurir TV

kurir tv

OPERISANA PEVAČICA VARA MUŽA SA SARADNIKOM, POJAVILI SE ZAJEDNO U JAVNOSTI?! Sočni trač koji će vam zagolicati maštu (VIDEO)

Stars -

U ovoj epizodi (Ne)zaštićenog svedoka, priča se proteže o jednoj osobi koja je za javnost nesrećna, a inače je srećna i zadovoljna u braku, a njoj ćemo dati nadimak Operisana.

Muž joj je poznat, a ona ga vara sa svojim saradnikom.

01:17

OPERISANA PEVAČICA VARA MUŽA SA SARADNIKOM, POJAVILI SE ZAJEDNO U JAVNOSTI?! Sočni trač koji će vam zagolicati maštu

Svako ko prati estradna dešavanja, vrlo lako se može zaključiti o kome se radi. Možemo otkriti da je u pitanju i te kako popularna pevačica. Da li je ona zaista dosta puta otišla na operciju? Pa ona tvrdi da nije, ali svi sa strane komentarišu da je čak i preterala. Posebno u predelu usta, obraza...

Ona je zaista bliska sa tim saradnikom, ona se sa njim čak pojavljuje i u javnosti. Nakon što se kamere ugase, oni su u vrsti veze koja bi prerasla u brak, samo da ona nije udata. Toliko je ona zaljubljena u njega.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track