LJUPKA STEVIĆ POKAZALA SESTRU! Pevačica objavila sliku sa njom, muškarci ODLEPILI: Au kakve bombe na jednoj mestu (FOTO)
Foto: Kurir televizija

liče li?

LJUPKA STEVIĆ POKAZALA SESTRU! Pevačica objavila sliku sa njom, muškarci ODLEPILI: Au kakve bombe na jednoj mestu (FOTO)

Stars -

Za Ljupku Stević kao da je vreme stalo i njena lepota ostala jedra i mladolika kao kada se pojavila na estrdanoj sceni, na čemu zahvaljuje dobroj genetici i izbalansiranom životu. Iako će ovog leta napuniti 38 godina, pevačicu to ne opterećuje jer živi život punim plućima, a nedavno je priznala i da se zaljubila zbog čega blista.

Izgleda da je lepota u njenoj porodici nasledna s obzirom da je u javnosti isplivala slika sa njenom sestrom koja je takođe zasnosna kao i Ljupka.

Ljupka Stević
foto: Kurir televizija

Ona je čestitala rođendan svojoj sestri uz njihove zajedničke fotke na kojima se vidi da dosta podsećaju jedna na drugu, a opet svaka je na svoj način različita.

– Srećan rođendan. Moja prelepa sestra– napisala je Stevićeva, dok su se brojni fanovi pridružili čestitkama i komplimentima na račun njihovog izgleda.

Ljupka Stević
foto: Printscreen

Podsećamo, Ljupka je nedavno za Grand otrkila da je zaljubljena.

– U ljubavi sam iskrena, nikada ne krijem emocije i sve kažem u lice. Ljubav je nešto što nam drži osmeh na licu i to je lep osećaj. Da, zaljubljena sam i ovo je bilo premijerno– javno je rekla Ljupka koja pušta da sve ide svojim tokom bez previše očekivanja.

– Jako sam čvrto i stabilno na zemlji, svesna situacije. Ne očekujem ništa, ne nadam se, imam svoje životne planove, a što se ljubavi tiče, videćemo za tri meseca kalklulaciju– kazala je pevačica.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

00:22

Snežana Đurišić u Subotici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track