ROBIJAO, OSTAO BEZ ŽENE, POSLA, PARA, SAD I BEZ LJUBAVNICE: Zvezdan Slavnić poleteo visoko u Šimanovcima, a ovo je njegov SUNOVRAT
Foto: Nemanja Nikolić

ROBIJAO, OSTAO BEZ ŽENE, POSLA, PARA, SAD I BEZ LJUBAVNICE: Zvezdan Slavnić poleteo visoko u Šimanovcima, a ovo je njegov SUNOVRAT

Stars -

Zvezdan Slavnić bio je najomraženiji učesnik šeste sezone rijalitija "Zadruga". On je u Šimanovcima otvoreno pričao da je robijao zbog ubistva Olivera Jovanovića. Kao bivši robijaš, odmah je stvorio negativnu sliku o sebi, ali njegovo ponašanje u narednim mesecima u Beloj kući zgrozilo je javnost.

Slavnić je nakon nekoliko dana u rijalitiju javno prevario suprugu Anu Čurčić, koja je potom ušla u "Zadrugu" da bi se suočila sa njim, i sa njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Pored javne preljube, Zvezdan je Anu psihički i fizički maltretirao pred kamerama, što je radio i u spoljnom svetu, o čemu je ona govorila.

Takođe, više puta je bio nasilan, kako prema bivšoj nevenčanoj supruzi i tadašnjoj ljubavnici, tako i prema cimerima. On je divljao po imanju u Šimanovcima, razbijao i lomio sve pred sobom.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Njegovo nedolično ponašanje nije se tolerisalo, pa je samo nekoliko dana pred kraj "Zadruge" izbačen iz rijalitija, gde je ostao i bez honorara, a moraće da plati i kaznu.

Nakon diskvalifikacije nastavio je vezu sa Anđelom Đuričić, međutim, ona je odlučila da ga ipak ostavi. Osim toga zbog Đuričićeve ostao bez dinara i dobio otkaz na poslu, tačnije na jednoj televiziji gde su njih dvoje bili angažovani da vode zajedničku emisiju. Mnogi komentarišu da je Slavnić dobio sve što je zaslužio i da je ovo njegova kazna za sve što je radio u prošlosti.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track