SLOBA RADANOVIĆ SLAVIO ROĐENDAN: Ko pravi domaćin stigao prvi, a Jelen svim ženama zadala zadatak! FAMOZNO izgleda posle porođaja
Foto: ATA images

SLOBA RADANOVIĆ SLAVIO ROĐENDAN: Ko pravi domaćin stigao prvi, a Jelen svim ženama zadala zadatak! FAMOZNO izgleda posle porođaja

Stars -

Pevač Sloba Radanović proslavio je rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a njegova supruga Jelena zasenila je stajlingom.

Sloba je prvi stigao u restoran, u pratnji svoje supruge Jelene koja je odmah privukla pažnju gostiju, kako zbog idealne figure, koju je posle porođaja vratila u rekodnom roku, tako i zbog elegantne haljine, u šarenim bojama.

Sloba Radanović
foto: ATA images

Haljinu u ljubičastoj i plavoj boji iskombinovala je sa zlatnim sandalama. Uz ovu odevnu kombinaciju ponela je i neobičnu plavu torbu, koja je potpuni hit ove sezone.

Podsetimo, javnost je i dalje u šoku nakon što je objavljen video u kom se vidi kako je Jelenu Radanović bivši suprug izvukao iz auta i bacio na zemlju, posle čega je ona, usled povreda, završila u Urgentnom centru u Beogradu.

1 / 8 Foto: ATA images

Do incidenta je navodno došlo kad je Jelenin bivši došao da od nje preuzme njihovog zajedničkog sina, a uznemireno dete nije želelo da krene sa ocem. Ona je smirivala sina, te mu pomagala da veže pojas na zadnjem sedištu, pričajući mu da će, ako je potrebno, i ona krenuti i da ga neće ostaviti samog, što je, kako smo pisali, iznerviralo njenog nekadašnjeg muža. On ju je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju, što su zabeležile kamere kod komšija.

Došlo je mnogo prijatelja i kolega sa estrade Pavle Dejanić, Marko Đedović, Baja Mali Knindža, Milica Jokić, Milica Kemez...

kurir.rs/blic/telegraf

Bonus video:

03:05

Sloba Radanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track