RADA IZNENADILA BIVŠU SVEKRVU! Manojlovićka čestitala majci Milana Stankovića rođendan, obratila joj se DIRLJIVIM rečima
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Rada iznenadila bivšu svekrvu,

RADA IZNENADILA BIVŠU SVEKRVU! Manojlovićka čestitala majci Milana Stankovića rođendan, obratila joj se DIRLJIVIM rečima

Stars -

Rada Manojlović iznenadila je za rođendan mamu svog bivšeg dečka Milana Stankovića.

Ona je pre nekoliko dana slavila rođendan, a sad je na svom Instagramu objavila i prepisku sa Milanovom sestrom, iz koje se vidi da je njegova porodica toliko oduševljena iznenađenjem bivše snajke, da su i kućnog ljubimca zaboravili u hodniku zgrade.

- Kada Rada Manojlović oduševi mamu, mi zaboravimo Lea u zgradi - napisala je Milanova mlađa sestra Nastasija uz skrinšot njihovog dopisivanja.

Milan Stanković
foto: Printscreen

- Utisak večeri hahaha! Teta Mico, srećan rođendan i živela nam 100 godina! Volimo te - odgovorila joj je Manojlovićeva uz emotikone srca, a uz to je tagovala i samog Milana, njegovu sestru, kao i svoju sestru i menadžerku Maju.

Nedugo zatim je i sam Milan objavio sliku svoje majke, koja je u rukama držala plišanu kutiju crvenih ruža, ali nije poznato da li je on i sam došao iz manastira kako bi lično prisustvovao iznenađenju i intimnoj proslavi rođendana ili je samo podelio fotografiju koju mu je neko poslao.

Milan Stanković, mama
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Kurir je pisao o Milanovoj majci, koja je uspela da se izbori s teškom bolešću nakon boravka u manastiru Podmaine kod Budve, što su oni shvatili kao čudo Božje, zbog čega je pevač i odlučio da se povuče u manastir.

Kurir.rs

Bonus video:

06:16

RADA MANOJLOVIĆ ZNA HOĆE LI SE MILAN STANKOVIĆ ZAMONAŠITI! Ne mogu da ga prepoznam, pitam se je l to osoba koju znam 16 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track