SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA U SANDALAMA SA BISEROM OD 650 €! Od cene boli glava, a u Srbiji omiljeni model i izgledaju ŠIK (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA U SANDALAMA SA BISEROM OD 650 €! Od cene boli glava, a u Srbiji omiljeni model i izgledaju ŠIK (FOTO)

Stars -

Natalija Jokić, supruga Nikole Jokića nakon parade u Denveru doputovala je sa mužem i ćerkom u rodni grad. U nedelju, u Somboru, održane su trke konja, a s obzirom da je to posebno važno njenom suprugu nakon osvajanja NBA titule, došli su u Srbiju.

Natalija Jokić
foto: Nemanja Nikolić

Za tu priliku, Natalija je bila izuzetno elegantna, a kada je prošetala u pink haljini nema ko je nije primetio. Haljina koja sakriva sve što bi trebalo, a otkriva taman, odlična je za svaku priliku, a posebno za šetnju. Zgodna plavuša prošetala je u haljini italijanske marke, ali ni papuče nisu zaostajale.

Za tu priliku, Jokićeva supruga odabrala je pravu letnju kombinaciju. Oduševila je prisutne savršenom, pink haljinom, italijanske marke P.A.R.O.S.H., koja košta oko 500 evra. Na nogama je nosila crne, kožne sandale sa biserom, marke Jimmy Choo, čija je cena 625 evra, dok je u rukama imala torbu poznatog brenda Chanel.

Natalija Jokić
foto: Nemanja Nikolić

Ono što se da primetiti jeste da Jokićka voli skupocen nakit, najpoznatije juvelirske kuće Cartier. Pa je tako prilikom odlaska na konjičke trke nosila dve narukvice ovog brenda i to modele "love" i "juste un clou" čija je cena 7.950 evra, odnosno 8.650 evra, koji su hit među džetseterima.

kurir.rs/republika

Bonus video:

01:46

Imamo jednog od najboljeg igrača u istoriji, a on se zove Nikola Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track