SLUČAJ ŠAVIJA NEMA KRAJA: Karić na luksuznom gliseru ponosno pokazao telo, Nataša u četiri zida čeka još jednu operaciju!
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

živi svoj život

SLUČAJ ŠAVIJA NEMA KRAJA: Karić na luksuznom gliseru ponosno pokazao telo, Nataša u četiri zida čeka još jednu operaciju!

Stars -

Stefan Karić nedavno je izašao iz pritvora u kome je proveo 30 dana jer je zvanično osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom koja je završila u bolnici zbog teških telesnih povreda.

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Damir Dervišagić, ATAimages

Od kako je na slobodi, uživa u životu punim plućima što je naišlo na oštar sud javnosti, jer je za to vreme Šavija doživela niz komplikacija nakon povreda, te je jedva sačuvala oko i to uz pomoć nekoliko operacija. Doživela je i sepsu zbog koje se neko vreme borila za život.

Stefan Karić
foto: Printskrin/Instagram

Karića to nije ometalo u organizaciji života jer je često izlazio, vozio se besnim kolima, ali i posećivao javna dešavanja, a nedavno je viđen na koncertu Tee Tairović.

Stefan sve ćešće objavljuje fotografije a ovoga puta je svetlost dana ugledala i slika sa jahte, gde je pokazao svoje telo ali i tetovaže na istom.

Stefan Karić
foto: Printskrin/Instagram

Karić se ne libi da pokaže trenutke svog uživanja, a Nataša i dalje vodi bitku da vrati svoje lice u prvobitno stanje, ukoliko je to uopšte moguće, a sledeća operacija, zakazana je za početak jula.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Nataša Šavija 44 dana nakon operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track