"ČEKAM TE U HOTELSKOJ SOBI" Sočna poruka Nataše Bekvalac stigla na POGREŠAN broj, pevačica se odmah uhvatila za glavu
Foto: Damir Dervišagić

neretko zasmejava publiku anegdotama

"ČEKAM TE U HOTELSKOJ SOBI" Sočna poruka Nataše Bekvalac stigla na POGREŠAN broj, pevačica se odmah uhvatila za glavu

Stars -

Pop zvezda Nataša Bekvalac neretko zasmejava publiku anegdotama iz svog života, a nedavno joj se dogodio jedan peh, o kom je sad progovorila.

Naime, Nataša je poruku namenjenu prijatelju poslala na drugi broj, što je zbunilo čoveka, koji je poruku protumačio na pogrešan način.

divan, Nataša Bekvalac, natasa bekvalac
foto: Damir Dervišagić

- To je bilo pre godinu dana. Sadržaj poruke nije bio toliko strašan, koliko može tumačenje biti. Naime, dečko koji radi u jednoj privatnoj bolnici je moj prijatelj, radili smo Novu godinu, radila sam pet večeri zaredom, trebalo je da mi da infuziju u jednom hotelu. Trebalo je samo da dam broj sobe, napisala sam: "Hotel taj i taj, čekam te u sobi toj i toj", ali sam napisala pogrešnom Stefanu. Dobila sam odgovor tri znaka pitanja: "Da li ima nešto što bi trebalo da znam???" - otkrila je Nataša Bekvalac za jedan beogradski medij.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Podsetimo, Nataša je nedavno objavila i prepisku sa svojom majkom, koja ju je iskritikovala zbog atraktivne odevne kombinacije koju je imala na sebi i tako zasmejala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

03:28

SRCE MI JE VRUĆE! Nataša Bekvalac otvoreno o svojoj simpatiji: Mislim da ON to ne zna, OSEĆAM SE KAO TINDEJDŽERKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track