ELENA KARIĆ ČASTILA SEBE IMANJEM U ITALIJI! Kupila luksuznu nekretninu, pa javno slavila sa sinovima: Novo poglavlje počinje!
Foto: Damir Dervišagić

srećna

ELENA KARIĆ ČASTILA SEBE IMANJEM U ITALIJI! Kupila luksuznu nekretninu, pa javno slavila sa sinovima: Novo poglavlje počinje!

Stars -

Dizajnerka nameštaja i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman Karić kupila je imanje u Italiji, a sinovi su je podržali u ovoj odluci.

Elena Karaman Karić
foto: Printscreen/Instagram

Elena, naime, iza sebe ima tri braka i iz tih brakova ima sinove koji su izrasli u prave frajere. Oni su majci podrška u svim segmentima života, a sada su prisustvovali potpisivanju ugovora u kupovini imanja u Italiji.

Dizajnerka nameštaja se odmah pohvalila potezom, te kroz niz fotografija pokazala kako je izgledao njen odlazak u Italiju sa sinovima.

- I novo poglavlje počinje, napisala je, a onda i objavila a fotografiji na kojoj pozira ona sa sinovima i ljubimcem. "I došao je dan".

Elena Karaman Karić
foto: Printskrin/Instagram

Elena se najpre zahvalila sinovima koji su joj velika podrška, a onda i nazdravila sa budućim komšijama i bivšim vlasinicima imanja koje je ona kupila.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, prvi brak je bio sa fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem, drugi sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a treći sa Jugoslavom Karićem.

Dizajnerka nameštaja sa Mijatovićem ima sina Luku, sa Andrijom ima naslednika Matiju, a sa Jugoslavom Karićem je dobila Simona.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:37

OKRENULA JE OVO NAOPAKO I ZAKAČILA NA PLAFON: Elena Karaman Karić svoj dom nazvala SVETIM, a evo šta sada RADI! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja