LEPA BRENA UŠTEDELA 26.000 € NA PARKIRANJU JAHTE! Folk zvezda se baškari u Opatiji, a plovilo usidrila na drugom mestu
Foto: Shutterstock, Ana Paunković

Meštani zbijaju šale na račun čuvene pevačice

LEPA BRENA UŠTEDELA 26.000 € NA PARKIRANJU JAHTE! Folk zvezda se baškari u Opatiji, a plovilo usidrila na drugom mestu

Stars -

Folk zvezda Lepa Brena leto uglavnom provodi odmarajući se na Jadranskom primorju. Sunča se gde su brodovi bogataša, ali svoje plovilo je usidrila na drugom mestu.

O tome je Kurir pisao još 2016. godine i od tada do danas ništa se nije promenilo. Jugoslovenska folk zvezda baškari se na svojoj jahti u Opatiji, a meštani i dalje zbiju šale na njen račun jer jahtu ne parkira u opatijskoj uvali, već u Rijeci. Razlog prava sitnica: za parkiranje u tom radu plaća se 120 evra, a u Opatiji čak 2.300!

Muzička diva i dalje ne odustaje od jeftinije parking-zone.

Lepa Brena, jahta
foto: Printscreen/Instagram

Parking-zona

- Ima mnogo meštana koji bi se parkirali tu, a koji nemaju primanja kao ona, ali ne mogu od njenog plovila. Vlasnici brodova i jahti u Opatiji plaćaju godišnje 2.300 evra za parkiranje, dok je u Rijeci ta cena mnogo manja, samo 120. Gospođa Brena zna za tu foru, pa jahtu parkira u riječkoj marini, a u jeku sezone provoza se do Opatije. Ugura se među nas koji smo čitavu godinu ovde i pravi se važna. Glas o tome brzo se proneo našim gradom. U početku nam je to bilo smešno, ali kako godine prolaze, nije jer u medijima čitamo kako kupuje luksuzne tašne, naočare i automobile. Može joj se jer uštedi, dok meštani koji godinama žive tu svoje čamce moraju da ostavljaju u uvalama - otkrili su meštani.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Instagram

Za vozikanje

Ali Lepa Brena baš i ne mari za njihove priče. A i zašto bi? Uštedela je 26.160 evra za godinu dana. Inače, Brena i njen suprug Boba Živojinović su pre nekoliko godina staru jahtu zamenili modernijom od 100.000 evra, o čemu smo već pisali.

- Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama - rekla je pevačica tada za Kurir kad smo je pozvali za komentar.

Otkako ima problem zbog bespravne gradnje kuće na placu u vlasništvu Grada Beograda pored njihovog porodičnog doma na Bežanijskoj kosi, Brena se ne javlja na telefon.

Ekipa Kurira

Bonus video:

08:17

Lepa Brena i Senidah pomerile granice i priredile veče za pamćenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja