INDIRIN NAJVEĆI HIT NOSI TUŽNU PRIČU KOJA ĆE RASPLAKATI I LJUDE KAMENOG SRCA! Ova pesma je napisana po istinitom događaju

srceparajuće

INDIRIN NAJVEĆI HIT NOSI TUŽNU PRIČU KOJA ĆE RASPLAKATI I LJUDE KAMENOG SRCA! Ova pesma je napisana po istinitom događaju

Stars -

Folk hit „Zmaj“, koji je svojevremeno otpevala Indira Radić, krije u sebi zaista potresnu životnu priču koja će rasplakati i one „kamenog srca“.

Dečko i devojka iz pesme su se zavoleli u srednjoj školi. Deset godina zabavljanja rezultiralo je zakazivanjem svadbe. Devojka je, međutim, tada saznala da ima rak pankreasa u poodmakloj fazi.

Indira Radić
foto: Dragan Kadić

Venčanje je otkazano, a ona je dečku napisala pismo u bolnici (od reči do reči ove pesme) i zamolila ga da pročita kad ona umre. On se, međutim, napio to isto veče i otvorio pismo. Ujutru, kada je došao u bolnicu, ona je umrla.

Dečko je čuvao pismo 15 godina, a onda rešio da ga proda Marini Tucaković. Ona je prvo pesmu htela da nameni Ceci Ražnatović međutim, numeru je, na kraju, otpevala Indira.

Indira Radić

Ova pesma je postala Indirina lična karta, a milionu ljudi su godinama tugovali uz stihove koji su kako mnogi tvrde pavi i životni

Sa druge strane, neki muzički znalci ističu da je ovo jedan od najemotivnijih tekstova koji je napisan u protkeklih 40. godina.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

03:35

INDIRA PRODAJE OČEV DOM: Evo šta je otkrio pevačicin stric

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track