DEJAN UZVRAĆA BRUTALAN UDARAC CARU I BIVŠOJ DEVOJCI! Saterao Filipa u ćošak, pa spomenuo Aleksandrinu MRAČNU PROŠLOST: Gori sve
Foto: Nenad Kostić

ima keca u rukavU

DEJAN UZVRAĆA BRUTALAN UDARAC CARU I BIVŠOJ DEVOJCI! Saterao Filipa u ćošak, pa spomenuo Aleksandrinu MRAČNU PROŠLOST: Gori sve

Stars -

Nakon vesti da se Dejan Dragojević ženi, bivši zadrugar se oglasio za medije, a tom prilikom je potkačio Aleksandru Nikolić i njenog trenutnog dečka, preciznije verenika Filipa Cara.

Takođe je i sam Filip bio veoma oštar u odgovoru prema pobedniku "Zadruge 5", što je samo dodatno rasplamsalo ovaj rat koji, reklo bi se, neće ni ovde stati jer se odmah na sve pomenuto nadovezao ponovo Dragojević.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Instagram

- Zetko, sad si samog sebe odrukao. Zar nisam ja taj koji živi od fanova i baba? Čak je uvek bila sprdnja da su fanovi kupili prsten ali ako si i ti počeo ovo da radiš, poslaću ti šemu rada. Čuo sam da si sve rekao o mojoj bivšoj, tvojoj sadašnjoj verenici iz Ritopeka... Ovde ću da stanem. Imam i dalje poštovanja prema tebi, jer si mi dosta pomogao u životu... Šifra paćoti - glasio je samo deo objave Dejana Dragojevića, koji čini brutalan odgovor Filipu Caru.

Dejan Dragojević
foto: Printsceen

Podsećamo, Dejan je danas progovorio o navodima da je verio Jovanu.

- Kad budem verio Jovanu, to će se znati, a i zabeležiti kod mene na Jutjub kanalu, i molim babe da mi pošalju prsten - poručio je Dragojević, a moglo bi se naslutiti da je ovim indirektno želeo da potkači fanove svoje bivše devojke Aleksandre i Filipa Cara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Dejan Dragojević rođendan slavi uz luk, paštetu i paradajz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track